Fina människor finns med.

 Jag skulle kunna dö för dig, för allt som du har gjort för mig, och jag saknar det vi hade, sommaren 2009 den bästa tiden i mitt liv, Jag var din syster och du min bror, du stod framför mig om jag hade problem, när jag var ledsen tog du alltid bussen till mig, du ringde mig 24/7 och sa att du alltid finns där för mig! tiden har gått och vi gick olika vägar, någonting jag ångrar så stort..  har inte pratat en del med dig sen sommaren 2009. jag saknar dig otroligt och ditt leende med dom bruna ögonen.. vilka fina minnen jag har med dig! vi som alltid hade så roligt! vattenpipa på strandgatan, alla bråk vi var med om, alla gånger vi fanns där för varandra, fallens dagar, alla roliga skämt, ALLA DAGAR, jag saknar de så otroligt mkt. Nu har du knappt av dig till mig.. Du var som en bror för mig, men bara du mår bra nu, så mår jag bra.

Vadå dåligt humör?


Abooow, vad dåligt humör jag e på walla, ! jag vet inte varför , kan det vara för att jag är trött? plus.. trött på alla fucking rykten om mig, om droger,langare osv. Ni alla vet bättre än mig.. Yeeeheezz, Känner på mig att det inte är bra för mig att gå ut idag, kommer bara vara irriterad på allt och alla som rör sig.. UUUUUFFF jghdgsgldslg   !!
Och en grejj till.. jag vill inte höra mer skit om mig nu.. det räcker. jag vet en person som spridit ett rykte, och den personen tar jag tag i när jag ser han, en kompis blir till en fiende.. du är mitt offer nu, haha.. nej men har alltid tyck du är mysko.. ååååh  pu ta qifsha nanen ... får dammmppppp.
Rykten och skvaller.. väx upp folket i Trollhättan & VÄnersborg.. och.. ÖVERALLT.!
Den som startar rykten.. den ligger jävligt illa till, samo cekati säger jag till dig .
I morgon är der valborg, vad händer dåda?:)

Pusss.


Kommer det alltid sitta kvar?

Idag skulle jag gå över övergångsstället för första gången EFTER KROCKEN , när jag skulle gå över så kom det en bil, bilen stanna, men jag var rädd att gå över, tänk om det bivit ett missförtånd igen, och jag börja gå och han börja köra? jag gick över och det kändes verkligen o hela hjärtat och kroppen, kände typ att jag bara ville springa däriifrån.. tårar i ögonen? sjukt .. kommer jag alltid när jag ska gå över ett övergångsställe att tänka på det? kommer det sitta kvar hela livet?  Vet att ni tänker men herregud glöm det bara, men asså, det är inte så lätt. Bilder komer upp i mitt huvud hela tiden när just smällen inträffa.. :(

Nu ska jag hopppa vidare på mina kryckor och göra mat.
Puss






Filip bylund: VÄrldens bästa bror, finns alltid för mig när jag behöver han, och han skulle göra allt för att få mig att må bra. kommer alltid finnas för dig filip darling.
Han har hjälpt mig en del att må bättre, tack gud.. för att du fick mig och bylund att träffas. Älskar dig, nu och för alltid brorshaan (L)

Hästar e Livet.



Krocken..

 Tidningen : Igår eftermiddag skadades en flicka när den mopped hon körde krockade med en bil. Flickan och hennes kompis skulle över lextorpsvägen på en cykelbana samtidigt som det kom en bil. Enligt polisen sakade först båda ner men den uppstod ett missförstånd och bilden och mopeden kolliderade. Flickan skadades i benes och togs till uddevallasjukhus.

Vad ska man säga, Skulle över ett övergångsställe, jag såg att det kom en bil, så jag saktade ner för att se så bilen stanna, bilen stanna, och jag tänkte nu kan jag åka, hon i bilen tänkte att jag stanna så hon också kunde åka, så vi körde bägge samtidigt, sen PAAANG så krocka vi, jag kände att jag hade ont men inte överdrivet, efter en stund la jag mig ner och skaka, hade jätte ont i benet, så ambulansen fick komma, I ambulansen fick jag en grej i min arm, MORFIN. Hjälpte en del mot benet, när som såg mitt ben så sa dom att jag måste till uddevallas sjukhus, HUR SVULLET SOM HELST.
Sen när jag hade rönkats så såg dom att det var en innreblödning, det blödde i benet och mina muskler hade krossats. Nu har jag Bandas på armen.. benet, och grej på andra armen och har kryckor, VÄRSTA FULT att gå med kryckor:( Sandra hade ingen hjälm, Polisen sa att vi kom undan denna gången.  Jag tackar gud att jag och Sandra lever idag.

FILIP BYLUND.

  
 Visst är han sööt!

Bästa bror, Älskar dig <3


Dagen..

LÖRDAG

Vaknar klockan 11:20,känner att jag legat väldigt bekvämt i natt ! riktigt skönt, har sovit 11 timmar, det behövde verkligen jag. Men idag är det lördag, och datorn funkar, så kommer sitta här och spela, vet ni vad jag har gjort idag ? INGENTING.. legat i sängen, och suttit vid datorn.. har inte orkat.

Igår var det fredag, då var jag med sandra,filip,eddie, och simon, riktigt kul faktiskt:) Då kommer den söndagen i morgon ÄNTLIGEN STALLET.. och på måndag är vi lediga, HÄRLIGT! Jag ska börja på Disa också, gå på det varje tisdag, det är en liten grupp för folk som ska bygga upp självförtroende och sånt..

 

Och jag e trött på de här..

 

Nu ska jag nog lägga mig och sova en stund.  Hörs sen..

Becca


:(

ALLT ÄR KNAS.. SKRIVER I MORGON...

Nu är det Fredag Brooshaaan.

Äntligen fredag.. Fyfan vad skönt, har vart en väldigt bra skol dag också, det där trodde ni aldrig att ni skulle få höra från mig va? :) haha.
Men Jag var i skolan klockan 08:00, när jag pch Sabina kommer dit, så får vi reda på att våraN engelska är inställd... kunde sova 2 timmar längre '-.-
Sen Hade vi matte, då kom våran svenska lärare in och sa att våran svenska är inställd idag, så vi slutade halv 12. RIKTIGT TUR eller vad säger ni ? :)
Idag får jag äntligen Träffa min älskling, Sandra! Saknat henne så !


BLÖDER KÄRLEK

Zivot je stvarno nije lako.Kad imate uspomene koje hodaju okolo i razmisljati o svo vrijeme.
Ne znam kako cu se nositi sa mnom kroz ovo tesko vrijeme.
Sam ga propustiti, ali znam da moram krenuti dalje.
Znam da ne razumijem vecinu onoga sto pise ovdje, ali pravedan istanje to pisati moje osjecaje.
cu se boriti, ja sam najbolji, Rebecca je kralj!



Vet att ni inte förstod, men skriver ut känslor.
Puss

När skolan är överdrivet tråkig!

 En Liten film på mig Sabina och suad, när vi inte har speiellt kul i skolan ! HAHA Puss.

Pengar rullar in som dom ska..

 Pengar!? Pengar!? I need cash.. Hoppas på att få pengarna den 30 ? :) hihi, längtar.. ska köpa nya grejjs, och vill verkligen ha mina nya skor.
Dom e sååå ssexiiiiiigaa!
Nu är det dax för utvecklingsamtal .. :(  tråkigaste.. och jag ha inte alls skött skolan. Fråga min mentor, han tycker inte jag heller har gjort de.. vet ni varför? jag gav upp .. kändes hopplöst att fortsätta.. fattar ingenting.. vill verkligen hoppa av skolan på ett sätt.. menjag kan inte:( tror mamma kommer döda mej.. HAHA !:) nej men ..inte så glad iallafall.. Får jag gå om ett priv år till, då jäävlar, då ska jag kämpa.. och inte ge upp. då ska jag vara i skolan HELA TIDEN! och gå på alla gympalektioner, och aldrig komma försent.. Har jätte stor ångest..

Snart är det helg, då får jag äntligen träffa min Sandra. Har saknat henne så ! missu !

Puss

Följ min fucking vardag.

 Började med att klockan ringer tidigt på morgonen, woho det är skola , haha NÄSTAN WOHO!
Tar bussen till skolan som vanligt. Intresse klubben antecknar..
Skit i skolan.. Senare när jag kom hem vid halv 12, så åkte jag och micki till stallet, skiit gött, sen drog vi till överby, och blev stämplade som kriminella.. Yyyff. haha.
Sen träffa vi Linuz satt och prata en timma kanske.. hihi.
NU sitter jag här chattar.. men alla e typ dryga. WHy ? btw: det kommer en ny blogg med mig snart.. som jag och micki gjort.. då kommer de mkt video inlägg. haha. pusspuss

Söndagen är här.

 Vakna Upp hos mormor i natt, har faktiskt sovit ganska länge.
Igår var det en ganska så bra dag, träffade sandra, så vi satt på fritisgården en stund, sen drog vi med Simon vesala och Liniz till grillen på lex.
Det kom några andra dit också som jag inte ens visste vilka det var.
Sen drog vi hem till mig i några minuter, för vi skulle ut och träffa min kusin Thomas, har saknat honom så :)

Idag är det Söndag så det blir stallet , !:)

Nu ska jag sticka, Pusssss

Btw: Det är mamma på bilden <3

Dax att gå vidare.

 Ni vet ju att jag hatar rosa eller hur? bilden säger allt..  
Har bestämt mig, att jag kan inte vara fast så.. jag måste gå vidare, det har jag gjort, även fast jag vet att det är svårt, man kan inte vara fast vid någon som det aldrig kommer hända, kallas olyckligt kär eller hur? och jag vill ju inte må dåligt av det hela tiden, men det är det inte den personen vill förstå..
Om det inte blir ngt, varför inte gå vidare? det är ju bara knas asså..
Men det är sant? true true..
Kommer aldrig glömma det, och kommer sakna det, det är klart. men nu måste man gå vidare, och bli lycklig.. för jag orkar inte sitta och må dåligt. Så jag försöker iallafall... och har bestämt mig att det är dax nu.
Det är bara onödigt att kämpa, kämpa, som jag har gjort.. men nu är de kört.
Jag vet att det inte funka, det är som simppa sa, funkar det inte första så funkar inte andra heller, jag sa till simppa att det var bullshit, men nu vet jag , simppa är bäst walla!:)



Så nu är det lördag, igår var en riktigt bra dag, eller vad säger ni boyys?, fick äntligen träffa micki och prata med henne också, woohoo, loveu..  Idag är det ingenting bestämt men det blir väl som vanligt. :)

Hörs senare. puss

Aron HJÄRTA Becca

   Jag Älskar dig Aron !:)
Kolla och NJUUUUT, :)

KNAS!?




Men shooou, Allt bra? i hope so!
Kom precis hem från skolan, slutade 11:30 idag, riktigt gött!
Hoppas på att någon mer slutar snart så man kan va lite social.
Sitter och kollar runt på lite bloggar, jättekul faktiskt, många tjejer med videoklipp och annat, sånt som jag med kommer göra snart, har hållt på sen jag börja med ett videoklipp, fast har aldrig lagt ut det, och jag spelar över lite, skiit kul ju ! För vi alla vet att jag älskar uppmärksamhet eller hur? Wooohoo, give me more. HAHA.
Vänta på bussen idag.. Kommer en okänt person fram..

Främling: Det är du som är Rebecca Ha?
Becca: Ja ?
Främling: Går du på nisse?
Becca: Hmm
Främling: Väntar du på bussen ?
Becca: Nej, jag står här för skojs skull :)
Främling: känner du inte igen mig?
Becca: ehm, nej, tror inte det.
Becca: Borde jag göra det?
Främling: ja det tycker jag allt, men när du träffa ****** så var du väl väldigt arg på henne, så du tänkte inte på oss andra som var där ;)
Becca: Aha, den dagen i lex?
 Främling: Juste precis.
Främling: men jag tänkte, kan jag få ditt nummer? vi kanske kan prata mer om det  som hände?
Becca: Vad ska vi prata om ?
Främling: men ge mig ditt nummer bara
Becca: Okej. 076....
Främling: Tack hejdå


5 miinuter senare får jag ett sms, hej, jag vågade komma fram till dig, haha, ska vi träffas någon dag ? :D
haha, Man baah ÖÖÖÖHMMM !? :D pusspuss

Vet ni vad jag ska göra nu ? Ska sätta på högmusik och städa. puss


GrillPlatsen :*


Killar Killar...
Kolla Vad roligt jag och mina små pojkar kan ha på en tisdags Kväll? haha vadå inget liv? Men säg mej, vad finns och göra? haha, plus hade inte vart i skolan, så kunde inte göra så mycket.
Simppa putta ner mig från jävla stenen hur många gånger som helst, jag försökte putta tillbaka men det gick inte så bra :C Så grilla dom korv också, men uusch, sånt äter inte jag, ;) haha, här blire Sallad! Man ska vara mycket nyttig, ! haha, !
Som ni ser på bilderna så är det jävligt mkt rök, kan det vara för dom här busungarna lägger hur mycket granris som helst, så söta dom är! Dom satte en gran i mitten av elden '-.- så hör man mikael: JULPYNTAGRANEN! haha aww såå sööt.

Idag blire att vara med Sabina, som jag råka hälla chocklad på förut, förlåt (A
VI ska bygga fram en bana och rida lite , Alla hinder HÄR KOMMER JAG ! haha, love it.
Hörs senare. puss


Folk som inte har ett liv :


Yff, Avundsjuka folk asså.. haha, det roliga är att dom kommentarerna jag har fått, jag vet ungefär vem det kan vara ifrån, HAAH hon kallas... enligt mig kallas hon hund, HAHAHAHA, Ni flesta vet ve, jag menar, eller ska vi säga TOFFLA? hahah bästa.Och jaa, jag har fått 10 000 besökare, min släkt kollar, och vi är väldigt många, väldigt många kollar, folk som jag inte ens vet vilka dom är kolla, från skyllad på dig, då är det dina närmaste typ 5 st ? HAHAHAH skämmigt..
Jag har haft dålig upptatering det sista, jag har så mycket att göra, men nu är jag klar, nu kör vi igång igen!
Det har vat lov osv, vem FAN sitter vid datorn och bloggar 24/7 ?
Jag sa inte att det var 10 000 besökare på en vecka, Sa att jag fått det på hela tiden jag haft blogg, men nu är det mer!:)
Iallafall, när ska folk lära sig att mitt liv är mitt liv? och ingen annan ska lägga sig i det? så som nu på kommentarerna, HAHAHAHA .
Skojar du med mig eller är du seriös? jag är mera man än dig din lilla fittatös.
Du är äcklig,sjuk och ditt IQ är ingenting,
Lägg huvudet på hyllan, lägg ner det du gör, jag blir fan pissed jävla dåligt humör, upp med en hand sverige vad är det hon gör? jag säger alla er om bön så att tjejen här dör.
Kommentera inte mer, om du inte har ngt bättre för di kan du alltid komma till mig och ta det framför mig? för jag menar, vågar du inte de? hahah get a life.


Du har Lärt mig.. Vem du egentligen är!

 Läs Detta Noga:  Ta aldrig en människa förgivet, för när du minst anar så hugger den dig RAKT i hjärtat,Detta har jag vart med om på mina senaste dagar, dåå jag lärt mig att man aldrig ska finnas för en människa, när den personen kommer och lipar hos dig och man hjälper den, man vad får man tillbaka? Människan gör EXAKT samma sak mot en annan människa som hon själv vart med om, riktigt själviskt! och det är inte bara jag som säger de , klassad som en slampa har du blivit enligt alla rykten som går, !
Jag skiter i Rykten, Du är fin på utsidan, men insidan då gumman? Finns ingenting, Bara stort Hjärta av STEN!
Rebecca: Lär dig detta: BRY DIG OM DITT EGET LIV, OCH SKIT I ANDRAS, OCH LÅT DOM KLARA SIG SJÄLVA!
En fucking Jävla svikare, och inte bara en Heller, Står rakt framför näsan óch bryr sig inte?
Vet Ni vad jag kan ? Jag kan få er att må så jävla dåligt, jag kan bryta många Vänskaps band för er, jag kan få er att inte vilja leva längre, jag kan möblera ansikten, men jag orkar inte bry mig, vill ni mig ngt, kom säg de framför mig, inte på FACEBOOK, BDB, BLOGG, ELLER FUCKING MSN, det är bara massa fega idioter, VIsst jag skriver själv ner detta på min blogg, Vet du varför? FÖr jag får sååå mkt mer besökare här, Rebecca har nått över 10 000 besökare,känn på den ni !
Såå , vill ni mig något så kom fram till mig IRL så kan jag sopa era ansikten åt er ! puss

LOOOOOV!

 Fy dig Rebecca, inte ha sån dålig upptatering! Förlåt alla !
Nu är det ÄnTLIGEN lov, riktigt skönt, eller vad säger ni ? Vad har jag gjort under den senaste tiden ? Hmm, FÅTT IGÅNG MOPPEN!!!!!! HÖHÖ , SLipper cykla till stallet, ! Sen har jag vart mycket med Sandra, Älskar henne mest !
Igår var jag i stan, Med Jonna, Alina, Linn !:)
Senare drog vi till Fritisgården, Ja, ett stycke där som man kanske ska hoppa över.
Idag är det lång fredag, och jag vet inte vad jag ska göra, HJÄLP MIG ?
:(


Och Bara för Filip Är bäst!:) Älskar dig!

RSS 2.0