Sommarlovet? !

 Och där var sommarlovet slut, fuck , jag kommer sakna detta sommarlovet starkt, riktigt mycket,så mycket kul jag ,sandra och massa andra har haft ! menmen, tiden gåt väl snabbt, så hoppas på att det snart är sommarlov igen, så vi kan köra igen, och nästa sommar är jag ju nästan 18 ;)
Sitter och lyssnar på musik, jag vakna runt 8 ??? inte trött någonstans, men jag börjar skolan klockan 2, men tror jag ska cykla tidigare för att möta jonna och sitta och prata lite med henne, nu börjar skolan igen, på ett sätt äre kul, för jag har saknat alla folk, allt kul vi gör i skolan, och eftersom jag kommit in på linje nu, så har jag inte mycket kvar i skolan ;)
puss

SVIMMAR

 Före första, lägg märkte till när han råker spotta på sig själv, sen när han svimmar och blundar, så börjar kameran skaka, det är för att filip hoppar till när han är borta.. hahaha ! sen i slutet när han öppnar ögonen, han e helt vilse HAHA !

FITTSKOLA.

 Här Har man redan gått ett år, priv Barnochfritid, priv är inte en linje, det är bara inriktning till en linje, kanske en nivå från IV typ... jag har fortfarande ig i matte, men dom sa att jag kommer komma in på barn&Fritid eftersom jag har 185 poäng, min kuk, jag kom inte in någonstans,kommer få gå om Priv, fast ändå , vill man at tdet ska vara kul i skolan så ah då ska man gå priv, ;) korta tider, roligt folk, speciellt med jonna, vi ska gå i sammma klass fyfan vad skönt!
Men ändå, jag saknar skolan, ganska mycket, så roliga minnen har man dår:) haha, !
men jag ska kämpa hårt som fan nu, riktigt hårt, har bara matten kvar! Rebecca kom igen !:)
haha

Äntligen Fredag, men jag ska till pappa faktiskt idag, kommer nog hem på klrdag igen :)
Pusshejs

Älskar min Sandra!

Sandra Harley
Aw rebecca, vilken fin text! Jo tack, varit med om det själv med vänner som sedan svikit en, och när jag väl har varit med dom har det kanske varit 1-2 gånger på vecka. Men med dig så är vi typ varje dag och det är jag glad för, för den hum...orn som vi har är helt otrolig och alla minnen med dig är fantastiska. Om du mår bra, så mår jag bra. Om du mår dåligt så mår jag dåligt. Du är som en syster för mig, vet att vi alltid kommer finnas för varandra i alla lägen & väder. Om jag skulle förlora dig som vän en sista gång, då vet jag inte vart jag ska ta vägen. Och nej skolan ska verkligen inte få förstöra den fina vänskapen vi har tillsammans, med dig känns det tryggt och bra. Ingen har fått mig att insé att sådan vänskap existerar, bara du. Och jag älskar dig för den du är och jag vill aldrig förlora dig igen. Vi är helt klart dom bästa av alla, black&white haha. Du är det finaste som har hänt mig i hela mitt liv, och jag tänker aldrig släppa taget om dig. Älskar dig så himla mycket, och kommer alltid göra det. ♥

Aw, kolla vilken fin text sandra skrivit, älskar dig otroligt <3

uttråkade på kronogården.

 såhär roligt har vi ute på kronogården en kväll, när nästan inget folk fanns ute.. :) hAHAHHA

Fuck vad snabbt allt går!

 Jäävlar Så snabbt tiden har gått nu på sommarlovet, när man har kul så går tiden snabbt, finns bara några få dagar då jag suttit hemma pga av allt regn annars har denna sommaren vart helt fantastisk,  Skratt, och nytt folk, helt sjukt så mycket nytt folk man träfffat, och så konstiga saker man vart med om, haha jag och sandras sommarlov har nog kommit etta ! det är den tjejen jag vart med varje dag, och det hon som gjort mitt sommarlov bäst (Y) Jag saknar en del bortresta folk också, kom tillbaka nu fan!!:(
men vet ni vad, det är typ 2 veckor kvar på sommarlovet, oh gud nej nu får jag ångest ;( jag vill inte.. vill inte.. vet inte ens vad jag kommit in på än, SKÄMMIGT VÄRRE, hoppas på att jag kommer in på omvårdnad teckenspråk och flyttar till vänersborg ;)

Nä, nu får jag sluta skriva här och ta itu med dagen, ska färga håret och sedan träffa sandra, ;)   

HEJDÅ BÖRJA, HEJ KURT!

RSS 2.0