AMANDA PÅ BILD

 sitter i vänersborg hos pappa, med amanda och hennes  kompis:) om det blir fint väder i morgon så åker vi till skarasommarland, oh hell yeah, hahah :D
hinner inte upptatera så mycket nu för tiden, men jag försöker så ofta jag kan fan :)
Speciellt nu, jag har saker att göra:)
Puss

Bye Trollhättan !

 En helt Random bild... !

Men jag sitter just nu hos baba och väntar på att farmor ska komma hit så vi kan grilla och äta najssiiiiig mat, sen ska jag dra mej till farmor, och får se vad som händer där :) Var egentligen meningen att vi skulle till skara sommarland idag, men det blev inte så, det får vi ta ngn annan gång! Jag saknar Sandra otroligt mkt, träffade inte hon igår :(  kom hem runt halv 2 igår, satt ute med joel och snacka lite... Och jag saknar hästarna otroligt mkt, det e sjukt,

Pussehheeeeejjjjjjssss


Sandra Johansson :)


Jag är på Rätt spår!

 
 Vakna runt 13:00 idag, har sovit i 11 timmar, Det behövde VERKLIGEN jag !
Det är riktigt skönt väder ute, och jag sitter fortfarande hemma, Men jag väntarpå att Sandra ska komma hem från kumel snart:) 
 Igår hände inte så speciellt mycket, jag och sandra träffade Jaffar och issa ! <3
Men idag får jag se vad vi hittar på, tror vi ska dra till stan en stund, jag ska iallafall köpa glass :) 
Haha, 
Sen förstår jag mig inte på folk som klagar och klagar på mig att jag gör fel hela tiden, för jag vet själv vad jag gör, och jag bestämmer själv vad jag ska göra med mitt liv, ingen annan !
och att kalla en tjej hora betyder att man inte har respekt eller att man inte vet vad hora betyder, En hora är en som säljer sig själv och får betalt för att ha sex med någon, Sån är verkligen inte jag eller sandra.. 
Fick ett sms igår att jag och sandra är horer, haha snälla, lär er vad ordet Hora betyder, och dra till Netto och köp dig ett nytt fucking skit liv. !
   jag kommer få reda på vems nummer det är ifrån så är det bara, och den har stora problem ;)
Pussoooohhejjleverpastej !


FALLENSDAGAR.

 Shit vilken helg, jävligt skön :) Förutom att fredagen var knas, men i lördags var det chill .
Vart med Sandra och massa fler folk i helgen :)
Och i går kollade vi på fyrverkerierna, jag micki och Sandra, Så jävla mycket folk där så vi sprang och slog på alla MOGET men kul.. hahah
Har inte bestämt så mycket idag, förutom att jag och Sandra ska hem till kumel en stund idag och ta det lungt, för det regnar.. :(
Pusshejjs

Glömmmt oohjaaa.

 Yees, jag har glömt bloggen, men jag har haft det så kul dom senaste dagar med olikt folk, :) jag och sandra & Angelica med våra boyyys, och då har vi liksom bara vart i stan och suttit vid bryggan eller suttit någon annanstans , men vi har ändå haft så otroligt kul :)
Denna sommaren har vart underbar, så mycket nytt folk, så mycket skratt ! helt fantastiskt!
Det ända jag saknar är min mikaela..  :( förlåt micki för att jag har drygat mot dig, har fattat att jag vart helt dum i huvudet.. :( älskar dig ändå, och ska träffa dig mer, jag lovar!
haha bästa, kumel,hashim,anel ,sandra och angelica, eran humor är bäst!

I helgen är det Fallensdagar, fett najjs :) puss

Fredags broshan

sandra säger:

den ligger ju här hemma :D

angelica... får jag rota i din väska?

Juliiia, Becca (F) säger:

HAHAHAHHA

Aaangelica Romii | säger:

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA rota på vete faan vad som finns där i men kolla på :D

sandra säger:

okej :D brfb

Juliiia, Becca (F) säger:

vad söt hon är.. hahaha

Aaangelica Romii | säger:

så du vet ligger det komdomer längst under men not mina min syster

hahaha jaa svär

Juliiia, Becca (F) säger:

haha angelica.. skyll inte på din syster vafan :D





HAHAHA, en sån jävla skön dag idag Med Angelica,Sandra,Kumel,hashim och Anel,! :)
i morgon blire Sandra och Angelica igen, loveu giiirls!


Onsdag Brorshan !

 Har inte sovit ett dugg i natt.. kanske 10 minuter tills man blir väckt .. har suttit och spelat wow hela natten , gud vad underbart och längesen det var!
haha påtal om det jag skrev på min bilddagbok, det var ett skämt som jag och mikaela kom på .. att vi är BI.. noway det är vi inte, absolut inte, ett skämt! Vet att ni saknar mina videobloggar, men det kommer snart, det har jag ju lovat, :)
Snart kommer kumel hem också, kulkul ! :P
Nu ska jag duscha och så !  hörs sen

Puss!

Finns inget att skriva !?

 Det finns inte så mycket att skriva längre, för livet går så jävla segt och det händer ingenting..
Men igår var jag iallafall med Sandra, vi cykla till stan sen hem igen, och till skoftebyn där det satt lite folk.. hade faktiskt rätt kul där .:)
Dagen börja helt perfekt, förutom att jag fick brev att jag inte kom in på media eller praktiska.. fuck.  hoppas verkligen på att komma in på ngt:(
så Snart ska jag träffa micki, var ett tag sen, och jag saknar henne så (L)

Puss

FREDAG

 Dålig upptatering jag vet, förlåt! Men som sagt, det är ju sommarlov så ni får ju stå ut, för jag kastar in ett inlägg iallafall en gång om dagen ;)
Fredagen träffa jag Hashim, vi åkte till badhuset där vi mötte Jaffar och hakem, så underbart väder var det den dagen ! Sen åkte vi vidare och åt mat på Sylte, :) senare åkte cu och hämta Anel, så dom fick för dig att vi skulle dra till sjölanda, så vi träffade en del folk där.


Aww, så söta småbarn som kom fram till mig förut och sa att jag var fin! soo cute!

Puss

sommarlovet Leker

Lite dåligt upptatering kanske menmen .. det är ju sommarlov så skriver mest på morgonen, för kvällarna är jag väldigt trött när jag kommer hem :)
Det har bara gått typ 3 veckor på sommarlovet, känns som typ 10 veckor.. haha, sommarlovat hittils har vart helt perfekt.. om man kunde åka och bada mer, för vattnet e skiit kallt:O
jag har nog badat typ 5 gånger bara.. HAHHA! men aja.. kommer väl mer mot mitten av sommaren, hoppas jag .
Träffat gamla och nya vänner också, tex.. Linus nyberg, en gammal vän från blöjan och vi har inte träffats på några år, men vi kände igen varandra direkt;) hihi.

Idag blir det att träffa sandra också, vädret e ju soft:)
Får de vad vi hiittar på , funderar på och fråga henne om vi ska åka ngnstans och sola, men så kom jag på att jag har ingen mopppe, FUCK!
aja, får se hur vi löser det, pusshej!

RSS 2.0