Nu blire till att klara sig själv.


Inte vänner längre? det kommer kännas sjukt för båda, det plågar mig att vi inte kommer sova tsm, nu går vi skilda vägar även fast vi har lovat varandra..att det skulle vara du och jag föralltid, men utan så är jag ingenting..
Tack för alla minnen som vi delat, men känner även rädslan nu för skillnaden att leva..
Hellre ledsen med dig, än glad utan dig, men spelar det någon roll när sagan bara slutadE?
Du gör som du vill, du skiter i vad andra känner , skiter i vad andra säger om att skaffa andra vänner.

Iallafall, Sitter här och lyssnar på musik och spelar lite wow,Yeah det funkar nu igen, och dream on på att jag ska ut idag, för jag måste spela för dom dagarna jag inte spelat när mitt wow inte har funkat :O såå..pusshej.


Sån är jag.

  Jag är ledsen, Men för er som inte tar mig för den är skiter jag fullständigt i, jag är jag, inget man kan ändra på, Jag står för vad jag tycker och för mina åsikter, och bara för det så betyder det inte att jag är en kaxig bitch som leker, Jag vet att det kan gå över gränsen ibland, men jag inser ju själv att jag har något jag måste öva på, och det är att inte öppna min mun för mycket i småsaker, jag säger till mig själv ibland hållkäften Rebecca, men ibland går det inte;)

Anyway, Snart blire överby med jonna ;) puss

haha..

 Jag ville bara visa, Det finns väl allt för söta folk ? :D

OboY.

 GodMorgon, Sovit gott?  Det har iallafall jag gjort, Vakna klockan elva, gick upp och gjorde mig frukost, och självklart ska man inte glömma Oboyen,i en rosa mugg, Den gör allt, gör verkligen dagen.
Helgen har vart riktigt skön, Umgåts med Mikaela,Pontus och Henke hela helgen .. nice people :)
och idag får jag väl se vad som händer, tror att jag skulle träffa Madde och Thim, I'll see.
Men jag Hinne inte skriva så mycket mer, för har fåt besök här hemma..
Puss..

Hej Miss Nolife.

 Har inte slängt in något inlägg på länge nu heller, det går segt för mig, men jag har FÖR mycket att göra.
Har Börjar praktisera på Dagiset nu, och idag har jag suttit inne i 8 timmar på dagiset, har inte ens tagit friskluft.. det var som om jag glömt at hur luft känns.. och det jag gör nu direkt jag kommer hem, sitter inne? Fucktup.. Får sån deppmode av sånt, vill ju göra annat också !
Men Nikita rädda mitt liv, hoppas ja, om han inte dissar mig, ska ut en stund och gå en prommenad,  fan jag som tycker jag e värd så mycket mer när jag suttit inne i 8 timmar, eller? :)
Men Ungarna är ju underbara, men man blir så trött efter ett tag.
I morgon börjar jag halv 8, men slutar kvart i två..ganska många timmar där med, men jag får väl kriga mig egenom detta.
Jag som hade en sån underbar helg nyss kanske måste få anstänga mig lite? Men nu i helgen så är jag ju värd att ha kul iallafall.. :)
Det var vart så skönt väder, har smält mycket så nu går man på marken igen, MEN, det börjar frysa på igen.. så det lär ju snöa ännu mer, hoppas inte.
Det jag lärt mig den senaste tiden, ta ingen förgivet.. Det har jag slutat göra, Lita inte på någon, det har jag också slutat göra för ett tag sen, lev livet, och låt ingen såra dig..
Nu ska jag börja gå.. Platta håret fort och möta Nikitiish, Puss :*

dax att vända blad, innan nästa faller av?

Bror, Inlägg kommer.... DAMMMAAAR

?

 vacker utan spackel ? ja fast ne? ahah.. ser ni skilladen eller? ena är utan smink.. hemskt..
Det var längesen jag skrev ett inlägg, men jag har inte orkat bara, jag har inte mått helt okay på senaste, så då har man inte orken att slänga in ett inlägg faktiskt.
Skolan har börjat också, tyckte väl det var kul att träffa alla igen, men jag har redan tröttnat på att åka dit varje dag, som tur är , så ska jag ju praktisera nu i 5 veckor, ska bli härligt att komma ifrån skolan ett tag.
Sen efter prao är det ju lov, i en vecka, men man får vara glad för det :)
Nu ska jag lägga mig ner under täcket och sova, back to school i morgon :D
Pusshej .

sjuk.igen

 Hostan kommer, och hostan går, feber,och förskyld, tror jag vart sjuk fyra gånger denna vinter, jag är så jävla trött på det, men men.. jag får skylla mig själv kanske  ? idag är det iallaall lördag, ska ut en stund senare, :) igår hände inte mycket,träffa sandra och gick en prommenad, så träffa vi kk, sen erik , så det var inte så speciellt igår, förutom att jag träffa min bror jockey, har saknat han som fan,fick chocken igår när jag såg att det var han som gick på stan, sprang fram och gav han e kram och det första jag sa VAFAN GÖR DU HÄR,och han berätta han har kommit tillbaka, Fett glad :) det gjorde min dag..
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kolla med tjejerna vad man ska hitta på idag..
Puss

Godmorgon världen.

 Godmorgon.. Klockan är snart två och det är änna dax att gå upp ur sängen tycker jag .. så man kan komma iväg till överby :)
Igår var en hel okej dag, börja med en sväng på stan senare vidare, sen drog vi och mötte Henke och ponthus, roliga killar (Y)
Vi kom hem väldigt tidigt igår, låg och kolla på adam och eva, haha :)
Hinner inte skriva så speciellt mycket för att måste fixa mig så vi kan åka iväg :)
Pussen

Ny vecka



Ny vecka, nya problem, nya försök :)
Och jag kanske ska sluta att ta dagarna som dom kommer? För i slut ändan har jag aldrig någonting att göra, jag bara sitter här vid min datorn,som jag egenligen borde gifta mig med.
Ett problem med mig att jag måste bara ta tummen ur röven och orka att hitta på något, haha.. man blir extremt lat när man bara ligger dagarna långa, även fast jag inte sover ;) haha..
jag har vart vaken i.. i typ 20 timmar, duktigt ha ? mitt kära wow spel startar inte heller så har ju inte direkt haft någonting att göra i natt, det jag har gjort är att tröst äta, det får jag ta och sluta med .
Egentligen kan jag sitta här och skriva en hel bok om jag vill, för jag sitter och väntar på mikaela tills hon har gjort i ordning sig, och det kan ju ta sin tid, men jag orkar faktiskt inte.
Hörs senare ? ;)

söndag fucking söndag





     
  Det går bra för mig att blogga just nu känner jag, haha. förlåt jag har inte haft tid eller ork.. Men nu får ni ett snabbt inlägg igen,:)
Hade ni det en bra nyår? min var iallafall jättebra.. hihi.
Jag har inte rört mig från sängen sen igår .. la mig vid 5 igår kväll och vakna klockan tolv på morgonen.. sen låg jag kvar i min älskade säng till 5 ungefär, då jag och mamma skulle gå och köpa godis och pizza, mysigt va :)
Efter det låg jag i sängen till nio ungefär, sen gick jag och mikaela en prommenad till statoil för att köpa något, jag köpte bara en drick yoghurt, jag älskar dom så himla goda :)
Och ni kan ju bara gissa på vad jag gör nu,LIGGER I SÄNGEN, laddar ner en film och äter en massa godis.. kommer väga några kg mer när jag börjar skolan, haha..Men man lever ju bara en gång eller hur ?
Nu ska jag fortsätta att tjocka mig.
Puss


RSS 2.0