så fucking döööd

 Lyckad Dag i går eller? nte för mig iallafall, allt var galet, men men, som sagt så går ju livet som en lisebergsbana UPP och NER, och det får man acceptera , exakt det är det som livet går ut på.
Somna vid 12 igår, haha, ! Men jag vakna vid 1 igen för att Linuz rindge och väckte mig, jag älskar dig baby, och allt kommer att ordna sig, tro mig, jag finns vid din sida :*
Men jag var ju så tvungen att gå upp klockan 8 i morse för pappa skulle hämta mig, alla skulle iväg så bara min lillebror hemma som jag måste passa, tur att han e lung, han sitter vid sin dator och spelar ooh skriker när han förlorar. HAH.
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med pizza.
Pusshej !

sova. nu?

  ska inte skriva mer än att jag ska döda linuz nu för han måla mig i ansiktet !

Sandra är söt när hon sover

 ooh Söötnosar, sitter hemma på en lördagskväll, pga det tråkiga pissevädret, det bara regnar och regnar, förut cykla man till stallet i detta väder, så är helt slutkörd..
Jag skrev tidigare att jag skulle till tandläkaren för att dra ut en tand, det gick hu bra som helst!(Y) När jag fick lungnandet så längte jag bara - vafan, varför händer det ingenting? vad var meningen med att ta det här.. haha men tydligen hade jag börjat kolla på muggen hos tandläkaren och klappat kranen och inte kunnat gå riktigt, dvs saker jag inte kommer ihåg, men att dra ut tanden var hur enkelt som helst, så tandskräcksmänniskor, ta lungnande det funkar perfekt!
Hade lite ont efteråt men man överlever ju.
Sov hos älsklingen i går, så får det bli idag igen! Love<3
Nu ska jag bara vänta tills han kommer hem så sticker jag ditåt, pusshaj!

FREDAG BROOSHAN

 Det går bra nu, kompis det går bra nu ! Sitter hemma på en fredag än så länge, har precis duschat, jag har duschat tre gånger nu på två timmar, alltid lika härligt!
Skolan sluta tidigt idag, det tyckte jag att jag förtjänade , så mycket jag kämpat denna veckan ;)
Så jag och Linn åkte till överby, köpte smink och godis, :)
Ikväll blir det bara lungt, ska sova hos älsklingen, jag älskar dig!
Denna veckan har vart helt okej, men en sak fattas , SANDRA, jag saknar dig otroligt mycket, nu är det dax att träffas igen, för det var ett tag sen :(

Söndag fucki`N morgon

 Godmorgon bloggläsare! inte mycketupptatering ha? hehe, skolan och stallet tar all min tid. YES jag har börjat rida igen, riktigt jävla skönt, livet blir så mkt enklare på hästryggen, ni som inte gillar hästar, ni borde testa!

Anyway, det har inte alls hänt så speciellt mycket, bara vart i skolan, stallet,sandra, och med min älskling Linuz.

har sovit hos baby idag, myyyspyss, jag älskar dig Linuz!

Jag ser verkligen fram emot tisdagen,FAST NE, ska till tandläkaren, ska dra ut en tand, och bara för jag har sån tandläkar skräck så ska jag få en tablett som gör mig lugnare.. mamma måste hänga med för jag kommer inte kunna gå hem ensam sen , kommer gå som ett fyllo. är jättenervös.. men man ska tänka possitivt, dom vill ju mitt bästa, dom ska inte döda mig direkt.

Sååjaa, nu ska jag in och väcka Linuz,pusshaj!

RSS 2.0