BF-1

      
 Sitter i skolan på datakunskapen och kollar på när min lärare failar hela tiden med datorerna.. ska man vara datakunskapslärare så ska man väl kunna det man ska lära ut också ? :) 
 Det är inte alls många skoldagar kvar, och vi har haft det väldigt sköna sista dagar.. Förra veckan var vi på läger med klassen från måndag till tisdag, onsdag var vi lediga.
På lägret så hade vi grupper, och varsitt rum hade varje grupp, så jag sov med bexx,Josse och Sara.
på natten satt vi och prata en del, sprang runt i hela huset och jävlades med folk som sov, haha, Nolife på Nätter !  Anyway, Skolavslutning snart, slutar innan 12 idag, sen är jag ledig onsdag,torsdag,fredag,lördag,söndag och Måndag, så går man i skolan igen tisdag,onsdag,torsdag och ledig på fredag ! sen nästa vecka efter det så är det måndag då man ska städa sina skåp och så, tisdag är det skolavslutning, på skolavslutningen ska jag, josse och Bexx sjunga på Scen ;) i en kör då men..
 Sen  börjar sommarlovet, och det ser jag framemot, förra sommaren var ju bäst, hoppas denna blir ännu bättre med fint väder också. Sen kommer man ju sakna en del folk i från BF-1, men man kommer också tycka det är väääldigt skönt att slippa en del också, behöver paus från vissa så jag orkar med två år till ;)
 Nu ska jag fortsätta att lyssna på CLAS som har hållt på i en kvart att försökt starta sin dator..

Puss // Rebecca



frida.

 Ny bild ? oooh nej ! Text till Frida jag tänker på dig !

Du var en sån jävla vacker person Frida, jag hoppas att du förstår det, du var inte värd att leva det där SKIT livet som du levde, jag hoppas att du har det bättre nu, jag kommer snart, vänta på mig !
Alla studerna som var finns inte längre kvar du var det ensamma barnet som ingen ville ha, men jag brydde mig och älska dig tills dagen blev till natt, tills den 16 maj då allt bara blev svart, du hade kämpat i mera än 15 år jag visste hur det var jag hade sett dina sår. jag försökte att hjälpa dig så att du kunde prata ut , men ingenting som jag gjorde hjälpte dig att hitta vägen ut.  Kampen som du kämpa mot var en bland dom svåraste.
Du tänkte inte på att jag och Sandra skulle sakna dig?
Vi älskar dig ändå, det är många mer som gör det, snälla skicka något svar så jag vet ifall du hör mig, det du gjorde var fel men jag förlåter dig såklart. Men skulle du kunna leva och må SKIT varje dag ?
jag känner det känns tomt här, när du inte mera finns här . Men jag stöder dig till hundra och jag hoppas att du vet det. Saknar din röst när du sa att allting är okej, när du sa att jag skulle lugna mig, det kommer ordna sig...
Du var den första som man ringde när man mådde sämst, snälla kom tillbaka till jorden, gör mig en sista tjänst.
Hoppas att du har det bra där uppe bland molnen, jag hoppas också ibland att du kommer ihåg mig.
Jag kommer till dig snart, så ska vi leva i himlen, uppleva allt igen, våra skratt och våra minnen. ATt du inte längre är i livet kan jag knappt förstå, men det var svårare att se smärtan du fick genomgå.
Du kommer alltid att vara min speciella vän, du föddes 1993 men försvann 2010.  Du har lämnat en saknad jag kan fan inte beskriva, men jag och många andra säger VILA I FRID!


Avvviiiisst?



Ganska så längesen man la in något här va ? Som om jag är en nolifer som orkar skriva här varenda idag, men idag kände jag för det!

Idag är det ett år sen, vill så gärna se bilderna på oss som jag brände upp ? och radera .. varför jag gjorde det var ju för att jag klara inte ens av att se dig på en bild, jag har till och med tagit bort bilderna som det var BARA JAG PÅ, men det var du som tog kortet, inte ens det klarar jag av, men hayati frida både du och jag ska vara stolta att jag står på mina ben även idag, att förlora en vän trodde inte ens jag var så svårt och man tror aldrig att det kan hända en nära vän, men till alla som läser detta, ta vara på era vänner, älska dom och visa dom din kärlek hela tiden, för när man minst annar så kanske man inte har dom kvar, exakt det har hänt mig det är en plåga för livet, men man måste inse, att frida vill se mig glad och att jag mår bra, så jag gör det för hennes skull.
Men hon är sjukt saknad , och tiderna är något man vill ha tillbaka, det är fucktup det här, men det är gud som bestämmer och i just detta tillfälle så gillar jag honom inte, att han kan ta folk så ifrån andra, men han hade an anledning och den får man inte glömma! Dom tre åren var dom bästa i mitt liv!  Vi alla saknar dig !

Och Eddie, du är helt klart bäst, trodde inte det fanns en sån underbar människa! i love you!

khalas bigbrother nu !  ;) puss !

RSS 2.0