Tro mina ord.

 Vi sa att våran relation mellan varandra aldrig skulle brytas, du svor för mig att jag alltid skulle vara den bästa för dig, en av dina så kallade närmaste.. tiden går och du har nästan glömt mig.. vi som ska vara så kallade bästa vänner? : S En fejkad liten råtta är vad du är just nu.. du bryr dig inte om någon eller något annat är dig själv och ....  Jag menar, allt gick så snabbt, det sa bara POFF, så sket du fullständigt i mig? den ända personen som bryr sig det är jag, den ända som hör av sig, det är jag . Trodde jag betydde någonting för dig.. Det du sa för ett år sen stämmer inte alls.. `` Becca, du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta vad som än händer`` jaa visst, Idag så bryr du dig  inte ett piss om mig !
Vad ska jag ha dig till? om du inte ens vill höra av dig till mig?  är det såhär du vill ha det så FINE, du har spelat dina sista kort.. jag är inte den som tar skiten från andra.. så det är ditt val nu, att börja använda ditt lilla huvud.. eller att vi aldrig mer träffar varandra! om det är så.. så raderar jag ditt nummer och alla minnen här och nu ..PUNKT SLUT! biitch..

Smile Bitch Smile

 Helt galen kväll igår, folk överallt, härligt härligt, tack för i går folket!
Idag är det söndag, helt ärligt jag har längtat till söndag.. bara för man känner att skolan snart e över så det spelar inte så stor roll.
Jag och mikaela har vart och köpt morsdag presenter till våra kära mammor, hihi! Love you mamma!
Nu väntar jag på att mikaela är klar, för vi ska åka ut till stallet, riktigt härligt, ska nog sätta mig på häst ryggen idag men får ta det lungt med fingrarna! haha!

Jag ville bara säga att jag är trött på alla rykten, så var snälla att sluta sprid saker som verkligen inte är sant, TACK!

´Jag saknar jonna så, men snart ska jag väl komma och hälsa på henne,hoppas jag! <3

Jonna,Micki,Sabina,Angelica, Sandra, & Granit, ni är bäst ! <3

CRUSSINGEN I THN !

  Hej hopp.. Igår var jag hemma hela dagen typ.. satt vid datorn i kanske 12 timmar.. Läskigt ju.. Var hemma själv , jag var jätte rädd :C Men tillslut somna jag allt. haha.
Idag fick jag gå upp tidigt för skulle åka till hopptävlingen och kolla på När aron hoppa.. jag skulle ju egentligen vart med , men eftersom jag har brytet finger så får fick jag inte.  Sen åkte jag och sandra till överby, vi köpte lite olika grejjs.. haha! Nu har jag precis duschat och plattat håret, håller att äta just nu, sen ska jag fortsätta fixa mig och ta bussen till Stan, kommer träffa Sandra och Angelica där, så ska vi kolla runt lite:)

pUSSPUSS

Jag har en dröm.. och den slutar inte såhär.

  Försöker att vara glad men det känns i mitt hjärta.. vad ska man göra när hoppet har tagit slut? hur ska jag veta vilken väg jag ska ta nu ?

Vaknade nyss, och känner att det dunkar i mitt finger, idag är det värre, kan knappt röra det, det gör sviiiiiin ont.
Skolan börjar 10:00 och jag är rätt så stressad nu. Idag blir det två möten efter skolan.. kul ha? :S 
puss biitchees.

Jonna Ljung..



Jonna Ljung, egentligen är det jobbigt för mig att sitta här och skriva ner, mina känslor på min blogg som jag till dig gärna ger, inte på det sättet, haha vänskap ! Och det är svårt för mig var jag ska börja.. Men, kan det vara 12 år sen vi träffades första gången ? vi var små skit ungar, som möttes på en lekpark på sylte, minns du det?, vi gungade.. det var där hela våran historia börja.. ! Tro mig, så mkt jag oh denna tjej har gått egenom tsm, allt skratt,gråt,sorg,dumheter, problem, allt det där, har jag och hon klarat oss egenom, baa vi haft varandra vid sidan så har det alltid gått så bra. Vi är dom som kännt varandra längst, och håller fof kontakten ! Jag minns en hel del som vi har gjort, men det är ingeting jag vill skriva upp här.. då skulle det bli väldigt långt:O  Det jag kan säg är att ingenting är som förr, jag saknar den tiden för två år sen, då du och jag åkte och bada sola, åt glass, sov över,  vi mådde så bra med varandra, njöt .. älskade livet! Men nu då jonna.. ? Varför? du vet att jag behöver din närhet.. och jag vet att du finns för mig över telefon och internet.. Men jag vill se dig i ögonen, och känna att du verkligen finns här. jag vill att du ska komma tillbaka och kämpa, sköta dig så att du oh jag kan börja om på nytt.. skapa minnen och allt det där, för jag vill inte att någon av oss ska gå till ruta ett igen.. jag vill bygga upp så det går bra för oss ! vi ska hjälpa varandra.. och säg inte att det är försent:( för då vet jag inte vad jag gör.. jag vill ha tillbaka dig här med mig på sylte..så vi kan ha kul i sommar , ! bada som alltid förr! Du ska veta att utan dig här så kommer det inte gå.. Jag Älskar dig otroligt mkt.. och SAKNAR DIG! Du är min Ängel utan vingar, du betyder massa för mig jonna, när ska du inse de? Det känns helt tomt utan dig här, och jag behöver dig verkligen nu , jag behöver verkligen prata med dig.. Efter regn kommer sol gumman.. och jag hoppas verkligen att det uttrycket stämmer.. Fan också.. jag trodde verkligen inte att det skulle bli så här, kommer du ihåg vi kunde skratta åt allt, mitt hjärta är öppet och alla bara strör salt. nu sitter jag här och kollar tillbaka på gamla bilder jag saknar dom så mkt, kan man inte bara vrida tillbaka tiden ? :S  Jag skulle ge dig hela världen om jag kunde.. !
Jag Älskar dig Jonna Ljung! <3.. nu och för alltid!

Volim te!

Det är dax att vända blad innan nästa faller av!

 
God morgon, Klockan är 14:28, mikaela gick härifrån nyss, vi somna väldigt sent igår, så vi vakna runt 12 idag.. men gick precis ur sängen. Det har vart en väldigt skön helg, INGEN FEST iallfall! jag har vart med mikaela hela helgen och vi har haft väldigt kul! Vi har startat en blogg tillsammans  som heter piffoochpuff.blogg.se   Sen borde ni kolla, HAHA! När vi har tråkigt lägger vi upp klipp lite då och då !:)
Nu Väntar jag på Jessica, så vi ska åka till stallet och hopp träna lite!: )
Puss så länge.


Inbrott.. eller ngt liknande?

  Som vanligt nu... så är de mycket polis runt mig. haha !
Idag så jobba mamma på hjortmossen till 23:00.. Jag och micki satt hemma hos oss , men vi drog ut runt 10 ungefär.. men jag glömde såklart att låsa dörren, det brukar jag göra.. så när mamma kom hem så satt det en gubbe hemma hos oss och åt våran mat och sa saker till min mamma, min mamma börja springa och han böra jaga henne.. sen sprang mamma hem till mikaela och knacka på där som en galning, sen så skulle jag hem så hör jag mamma GÅ INTE HEM, jag bara wtf? sen hon bara det är någon inne i våran lägenhet .. mamma ringer polisen, och jag hade sån lust att gå hem för katterna :( Men så ser jag att han går ut på våran altan och kollar på oss, så jag springer in till mikaela och ringer min mormor, min mormor är tuff hon vågar allt, hon kommer ut,och frågar gubben vad fan han håller på med. men sen så gick gubben iväg.. Polisen kom, kolla egenom våran lägenhet.. tog gubben och såå.. Han var helt bränd asså.. men han har ätit upp våran mat!!! Nu springer mamma runt och städar hela lägenheten för att hon och jag äcklas av det här.. tack guud att  det inte blev värre.. puss

Ny Start.

 Det är dax för mig att gå tillbaka till ruta ett, precis som förr.
Jag skiter i hur det än går, för jag klarade det livet engång, då klarar jag det en gång till ! Jag har ju inget annat val gubbar? Jag e trött på folket här.. ni vet säkert vilka jag menar.. Ni vet själva inte ens vad ni heter.. Ni känner inte er själva, ni vet knappt vilka ni själva är. ! Förstår mig absolut inte på vissa personer.. hahha ! jag vet inte vad jag ska kalla dig men typ.. Jag venne! HAHAH

Iallafall, Snart är det dax för tävling med Aron, blir bara 60 cm, men det är en bra start, hejja mig. har kommit en ny hääst, söötnooosen Kajsa! hon som e på bilden..

Nu ska jag duscha och fiixa mig och börja gå till bussen.. Pusssss(F)

RYKTEN





Här ser man, Avundsjuka folk som inte vet vad ni ska göra, lämna mig i fred och sluta att förstöra, för jag vet vilka dom flesta är och ni ska sluta nu direkt annars ångrar ni er snart när erat panben blir spräckt:)

fråga Ett: NEj det är verkligen inte sant, folk betalar inte mig? hahah, jag syftar att du menar sex? det är verkligen inte sant.

Fråga två: Nej nej ! falskt.

Fråga tre: nej hahah, herregud, har inte haft sex men någon efter, och du har hört 16 styck ? hör du vad folk överdriver, hur kan man få 0 till 16 ? ajj, stackars dom !

Fjortis? Har du sätt en riktig fjortis? en fjortis kan inte gå utan smink, det kan jag, en fjortis Leker något dom inte är, jag är bara mig själv! och jag skiter fullständigt i om du tycker jag är fjortis, Vet du varför? för jag är sån människa som inte skäms, gillar du mig inte som jag är, så är det bara acceptera eller dra! det är så det ligger till !

Ha de bra!

Favorit helgen.


    Fan vilken soft helg! Helt underbar, inga bråk , iNGENTING? känner att det börjar underlätta lite nu,!
Jag Och Sandra har haft det väldigt roligt iallafall! i fredags, sen lördags åt jag min kebabrulle som jag tjatat om, HAHA! Sen kom en främling fram och sa hej kebabrullebruden! I have a name!
Sen har jag blivit kallad det hela fucking helgen för KEBABRULLEBRUDEN! hahah, wtf.
Nu är Aron flyttad också, mycket närmare, väldigt nära lextorp, haha! hon har köpt en ny häst som heter kajsa som jag kommer få rida, haha en liten shettis, sött va? :)
Jag och Emelie hoppa några skutt i dag, gick jätte bra, Aron is Tha best !:)
I morgon hänger Sandra med till stallet, love her!
Nu ska jag ut till alla sylte fuckers! jalla!

 
 KEBABRULLEBRUDEN


VI ÄLSKAR NISSE.!

  Filmen är dålig! men man ser ju lite iallafall, man ser iallafall att MÅGARNA FLYYYYGER ÖVER till nisses sida, haha whos tha winner! Se och njut!

MatteLektion!

 Hur roligt kan man ha? HAHAH! Sabina och jag har inget liv .. tråkigt på mattelektionen..

Stolt KOCK !

 Eftersom vi alla i PRBF är lediga idag, så vakna jag upp klockan 11:00 av att mamma ringde'-.- kände att jag var sugen på något gott! Så jag fick ideen i huvudet att baka en kladdkaka, även fast jag ALDRIG i mitt livshistoria har lyckats med en fucking bakelse! Men denna gången gick det väldigt bra, som ni ser, den ser väl rätt god ut? eller? Jag har smakat på den, och den är okej.

Riktigt skönt att vara lediga idag kan jag säga er, och i morgon slutar vi halv 12, kan det bli bättre? ja det kan det.. för på torsdag har vi sovmorgon ! haha, sen på fredag har vi två lektioner, sen ska vi ner till älvhögsborg och kolla på när de tävling, NISSE VS MÅG!  Jag hoppas ni vinner nu nisse.. föör vi är mkt bättre än dom , eller hur? :)

Idag ska jag åka till stan, och träffa Anne, eftersom jag missa förra veckans Disa så skulle jag ta igen det idag, efter mötet ska Sandra och hennes pappa hämta upp mig i stan, för då ska vi åka till Överby, jag och sandra ska ha våran smekmånad där idag serru! Grattis till oss. Vi har vart vänner i ett helt år nu ! och mer ska det bli..   PUSS (L)

Startet på veckan!

 Jahaja, Klockan ringer på 06:30, shiit vad trött jag är! När jag skulle gå upp ur sängen så kände jag hur ont i benet jag hade, usch, det kommer aldrig gå över.. har ont på en speciell plats, och det är skit rött där, funderar på att gå till skolsyster och kolla upp det, man vet ju aldrig? Men det började gå över efter en stund, men det tyup dunkar hela tiden.. har ondare än vad jag någosin haft ! Mitt busskort har gått ut, har inte hunnit fylla på de, så ska möta joel snart och få låna honoms busskort, snällt va?:)  Så går jag ner till stan och fyller på mitt eget sen.

När jag kommit hem så drar jag till stallet.. :)

MEn nu måste jag chila, puss!

FördröjatidarN

 

Haha vad mobbad jag är, sitter och fördröjer tiden för att jag inte vågar gå ut och starta moppen, haha men jag måste göra det nu
haha,
Puss


Nu gäller det!

 heyy bloggen, ! Väldigt chill äre här, helgen har vart toppen (Y) men jag är så smart, gick i mina höga klackar i fredags, och ett par andra klackskor i lördags, idag har jag ondare i foten än va jag någonsin haft ! tror klackskor får vänta? men jag älskar klackskor! ska köpa ett par till snart! igår var det helt lungt, jag var med Sandra, och som ni ser lite längre ner i videon så hade vi ganska roligt, het oseriösa, Sandra, vi kanske ska testa vara seriösa ngn gång? :)
Jag kan säga såhär: är inte direkt på topp, för jag ska sätta mig på min moppe och köra den för första gången, eftr krocken.. jag ska till och med över samma övergångsställe, jätte läskigt ju, jag tycker det bara är läskigt att gå över ett övergångsställe! och.. Filip ligger i uddevalla sjukhus, har vart jätte orolig över honom, han har sytt klart och så nu, men han är kvar där, nu tycker hag du borde komma hem filip (L)
Ska till Stallet idag, härligt, kan inte rida men ska få han att röra på sig endå !:)

Vi hörs snart.

Videooon !

 HAHAHAH vi har roligt eller inte, bara så ni vet, vi skulle inte supa, ngt sandrafick för sig att säga i videon bara, HAHAH ! njut..

Fredagen avklarad.

  Så gåre booys and girls, lär er något av det här.. alla samlas på gamledal för ha kul, är det inte därför ni är där? haha, men så bråkar ni alla.. så synd! Tycker bara såå synd om er.. HAHA!
Jag och micki har haft det väldigt roligt idag iallafall, vart på överby shoppat lite, och mcdonald får vi inte glömma!  Har inte alls mkt att säga, förutom att.. haha jag vet inte, att jag älskar micki ? hon e bäst. !
nu ska jag snart sova.

Pussen (F)

RSS 2.0