AMBULANS!

  Ganska så lurade.. haha! undrar bara varför jag har fått hem en lapp att JAG ska betala 150 kr för att jag har åkt ambulans? visst det är inte mycket pengar.. men nästa gång jag RÅKAR SKADA mig.. och någon ringer ambulansen och ambulansen kommer, så ska jag säga nej. `` det var inte jag som ringde någon jävla ambulans, jag ska inte åka med för då måste jag ju betala för att jag RÅKA SKADA MIG`` hahha helt sjukt ju ? :S

Igår var en helt okej dag, :)
Nu ska jag duscha snart, sen bara ta det lungt en stund, och vänta på att sandra älskling vaknar!
Puss

Du vet att du är bra!

 Du måste titta mig i ögonen och lova mig en sak! att aldrig lämna mig .. jag försöker alltid hitta tid, tro mina ord!
Aldrig har jag känt någon hat i närheten av dig,du är den bästa brorsan en tjej kan tänka sig, om du inte hade funnits och inte tog emot mig när jag föll, vem vore jag då idag ? inte samma som nu !
Du är en ängel nedsänd för att skydda mig, jag säger det för sällan Filip, jag älskar dig!
Du är en underbar människa, jag lovar och svär!
Jag älskar dig brorsan du är bäst på jorden, jag säger inte ofta dom tre orden !
Jag hoppas du och jag aldrig kommer växa eller skiljas isär, för du har samma kött och blod som jag håller kärt!
Jag ville bara säga Tack för allt stöd och kärlek som jag har fått!


Jag Älskar dig Filip Bylund Bror!

BÄSTISEN !

 Har precis tagit en lång och varm dusch efter en skön  dag i går ! Det var jag och sandra mot världen.. jaa fast ne! Vi har fiskat än del men aldrig fått någon fisk.. jag har fastnat typ 6 gånger och förstört 2 spön.. haha .. smart? Sen åkte vi ut med båten låg och fiska och sola, livet leker (Y) Även fast jag fick ro typ hela tiden medans sandra ligger och softar '-.- !
Och såå mycket mat och godsaker vi har ätit shiit!
Pussssen  !

Midsommar.

 Ifall jag gör värsta stav felen eller ngt nu så vet ni att jag är fett trött.. klockan e 09:33 och jag e vaken '-.- Hemtelefonen ringde och väckte mig. Men det är ganska bra ändå, då hinner jag ju packa klart, för vid 1 ska jag och sandra gå till parkeringen och åka iväg till stugan, vi ska bada och allt möjligt.. HÄÄRLIGT!

Det var mig du satt med för några dagar sen och snacka skit ;)

Kommer inte blogga mer idag.. kanske på den bärbara datorn, men tror inte det:)

Ha det bra!
Puss


När hjärtat leker med dina Tankar.

  

Jag skulle gärna vilja ha ett rakt och ärligt svar, för modet att bli sviken igen, det har jag inte kvar! - varför ska jag kämpa för ngt som inte blir? försökt så länge att börja om på nytt, men känslorna hinner alltid ifatt mig varje gång jag kommit längre upp så sjunker jag till samma nivå igen och orkar inte längre ta mig upp. Jag är för svag för att klara av smärtan ! Men jag ska göra allt för att bara släppa det, jag har försökt så många gånger.. och tro mig JAG FÖRSÖKER ÄN !

Vakna runt typ 12:00, och bara för det e sommarlov, så kommer jag aldrig på vad det är för dag idag ? onsdag eller torsdag ?? jag missar sååå mkt möten och allt bara för jag glömmer av vad det är för dag ! Jaja, i morgon e det midsommar, bara för vi ska ha kul kul ! Yeees.. kommer bilder sen efter helgen ! På måndag blir det göteborg med Sandra!
Och snart ska jag duscha och göra mig i ordning  pusspuss!

OCH JAG PISSAR PÅ DIG!


SANDRA DAG!

 Idag vakna jag klockan 11:45 ganska sent för att jag somna änna 11:00 typ igår? hahah
Idag har jag och sandra bestämmt oss för att åka ut och fiska, ändå är fiskar än av dom djuren som jag mest är rädd för, haha men liksom, man måste ju ha lite roligt, och katterna mina älskar fisk !
Först hade vi tänkt att ta hennes uppblåstabåt och åka ut lite och fiska med.. men tänk att jag ska sitta där.. och så får någon av oss upp en fisk.. då hade ju jag fått panik och säkert fått båten att välta.!
Därför är det bättre att vara på land, för då kan jag ju spring iväg om en fisk attakerar mig.. HAHA!
vet inte riktigt när man kommer hem men det blir väl att vara där i några timmar, hihi, om jag nu överlever.. fiskarna kommer nog ta kål på mig. .
Nää nu ska jag till mormor och fråga henne en GREJJIIS, sen ska jag fiixa mig lite så man kan dra sig. 
Pusss!  


LITE NYA KLÄDER.


Godmorgon.

 Vaknade klockan 08:00.. och jag är helt död.. menmen.. man måste ju göra lite roliga saker på sommarlovet och då får man få upp tidigt! :)
hinner ju inte skriva så mkt.. för ska snart till bussen, för tåget går klockan 10.  sen kanske han står och möter upp mig i munkedal ? HAHAHAH omg..
nää men, jag är trött så vet inte ens vad jag skriver.
ett snabb inlägg får detta bli.. upptaterar inte nu på ett tag.
PUSSSSSSS

Öresjö..

 Micki fick med mig till öresjö ännu en dag, även fast jag inte tyckt det vart speciellt varmt eller nåt. Men dag rulla tiden iallafall, jag och micki har fiiskat määää, hahah! vi fick upp var sin fisk.. och varje gång vi drog upp fisken så skrek vi TA BORT DEN TA BORT DEN.. oohja,, jag e rädd för fiskar. HAHA! men som sagt, våra katter blev säkert glada av att få lite fisk haha

Idag är det Fredag, och i morgon åker jag iväg till Grebbestad.. över bara en natt, !:) hahah. men en dag mindre i Trollhättan .

såå i morgon blir det inget bloggande så ni vet ! pusspuss

you're one of millions

 Nu blir det till att klara sig själv jag får nöja mig med att bara vara din vän, för kärleken dog medans lögnerna viskade äliga ord men det var inge som lysssnade..
You took mybreath away och jag vill aldrig hämta den. men försöker vara lycklig idag för dörren är ju stängd men du har nyckeln tillbaks, iallfall ett tag, men jag måste gå vidare, inte idag men jag vill få stopp på mitt lidande. hellre ledsen med dig, än glad utan dig, men spelar det någon roll när sagan bara slutade?
Trodde det vi hade betydde någoot, ! <3

haha, fuck allt jag sa, och fuck att som var bra, och skillnaden som går att se från igår till idag, du skrämmer mig,jag kanske aldrig kände dig,jag känner ångest över att jag överhuvudtaget lärde känna dig, du är den personen som inte förtjänar någonting tusen chanser men dom tjänade ingenting till, du gör som du vill och skiter i vad andra känner, skiter i vad andra säger om att skaffa andra vänner. inte ens när ditt eget blod talade! tycker synd om tjejen om du någonsin lyckas skaffa en annan! du kanske förbättrar dig men det väntas till att se vidare, och så ställer jag frågan till dig , VADFAN TÄNKER DU MED?

ÖRESJÖ

 Kom Precis hem från öresjö typ, riktigt härligt var det där ute, det jobbigaste var att sitta i bussen, tog en timma, för dom ska ju åka runt och hämta upp folk från alla fritisgårdar i Trollhättan !
Men men, Vattnet var hur kallt som helst, och jag är värsta badkrukan.. Sandra tog ett dopp efter typ 100 år, men hon är grym (Y)
I morgon åker vi dit igen.. får se om jag vill bada då, men jag tror inte det, asså jag tror det är typ -10 i vattnet! HAHAHA!
Men i morgon åker vi senare och kommer hem på kvällen istället!
nu ska jag fiixa meej, för har precis duschat!

Puss

euuuuw.

 Marco Och Jocke på bild, ! aww!
Igår åkte jag och Sandra till sjölanda och träffa tjejerna en stund, men de var så j***la  kallt så vi åkte tillbaka till sylte igen, senare träffa jag Linuz,Marco,Emil och jocke vid grillen, hade ganska kul ändå ! :)
Nu ska hag snart åka till stallet med sandra.. puss på dig!

Det jag har lärt mig det senaste dagarna och jag står för vilka jag menar och vad jag menar.. Jag är trött på att alla ska bli sura hela tiden, e trött på folk som man litar på och sen hör man bara massa skit. joel, du vet att jag menar dig.. !
Jag är trött på att jag litar på att alla jag hamnar hos behandlar mig som smuts varje gång! Men just nu så orkar jag inte bry mig om er, vill ni ha det så , så FINE.. trodde du var bättre än så ! Fuck er.
Det ända ni tänker på är att ni själva ska må bra.. dream on biitches!
Och sen säger ni : förlåt , jag har mått dåligt den sista tiden det är därför..
HAHAHA, tror ni att det bara ni som mår dåligt i denna värld? god bless you isf!

Sen för att inte bara ha negativa tankar, så finns det så underbart bra människor också, ni vet vilka ni är! och jag älskar er otroligt mkt! <3

Godmorgon Världen!

 
Vakna klockan 11:05 idag, fått sova en stund i allafall, somna runthalv 2 i natt !
Jag satt hemma typ hela dagen igår, fast runt 2 tiden på dagen så åkte jag micki och Sandra ooh sola!
Men efter det att jag vid datorn till klockan 24:00 typ, Det är hemskt så många timmar jag suttit vid datorn på ett sommarlov, Men jag får tänka så här, sommarlovet börjar på MÅNDAG! jag har fortfarande int fattat att det är sommarlov, det känns inte, jag tänker mer.. Ooohneeh det är skola i morgon :( sen kommer jag på att det inte är de.. haha!
Det har Regnat hela helgen, gött deprimerande, men idag när jag vakna var det faktiskt SOL, guud vad bra! Saknat den såå, !
Nu Drar jag till stallet, så får jag se vad som händer sen!

Puss


VÄDRET I TROLLHÄTTAN

Idag

12 jun

Imorgon

13 jun

Måndag

14 jun

Tisdag

15 jun

Onsdag

16 jun

Torsdag

17 jun

Fredag

18 jun

Lördag

19 jun

Söndag

20 jun

Måndag

21 jun

Tisdag

22 jun

Onsdag

23 jun

Torsdag

24 jun

Fredag

25 jun

MaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMin
14° 10° 15° 10° 15° 17° 19° 23° 10° 21° 11° 22° 12° 24° 12° 26° 12° 23° 14° 22° 14° 23° 14° 26° 15°
Maxvind Maxvind Maxvind Maxvind Maxvind Maxvind Maxvind Maxvind Maxvind Maxvind Maxvind Maxvind Maxvind Maxvind
13 m/s SV 4 m/s NV 3 m/s O 5 m/s NO 4 m/s NO 4 m/s V 4 m/s NO 4 m/s NO 4 m/s NO 4 m/s SV 2 m/s O 3 m/s V 6 m/s SV 6 m/s NV
Nederbörd Nederbörd Nederbörd Nederbörd Nederbörd Nederbörd Nederbörd Nederbörd Nederbörd Nederbörd Nederbörd Nederbörd Nederbörd Nederbörd
Nederbörd  11 mm 0 mm 5,5 mm 1,2 mm 0 mm 0 mm 0 mm Nederbörd  0 mm 0 mm 0 mm 2,8 mm 0 mm 0 mm 0,6 mm
Prognos Prognos Prognos Prognos Prognos Prognos Prognos Prognos Prognos Prognos Prognos Prognos Prognos Prognos
08:00 08:00 08:00 08:00 08:00 08:00 08:00 08:00 08:00 08:00 14:0014:0014:0014:00
11°

Växlande molnighet och någon lätt regnskur
Känns som 11°

15°

Mulet
Känns som 15°

12°

Växlande molnighet
Känns som 12°

12°

Växlande molnighet och någon lätt regnskur
Känns som 12°

14°

Klart
Känns som 14°

16°

Klart
Känns som 16°

16°

Mulet
Känns som 16°

14°

Klart
Känns som 14°

16°

Mest klart
Känns som 16°

18°

Klart
Känns som 18°

Växlande molnighet och någon lätt regnskur

Växlande molnighet

Växlande molnighet

Växlande molnighet och någon lätt regnskur

14:00 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00
Solen
04:04 22:20
Solen
04:05 22:20
Solen
04:05 22:20
Solen
04:06 22:20
11°

Mulet och lätt regn
Känns som 11°

15°

Molnigt
Känns som 15°

14°

Växlande molnighet och regnskurar
Känns som 14°

17°

Växlande molnighet och någon lätt regnskur
Känns som 17°

19°

Växlande molnighet
Känns som 19°

23°

Klart
Känns som 23°

20°

Mulet
Känns som 20°

22°

Klart
Känns som 22°

24°

Klart
Känns som 24°

26°

Klart
Känns som 26°

20:00 20:00 20:00 20:00 20:00 20:00 20:00 20:00 20:00 20:00        
11°

Mulet och regnskurar
Känns som 11°

15°

Klart
Känns som 15°

14°

Växlande molnighet och någon lätt regnskur
Känns som 14°

17°

Klart
Känns som 17°

18°

Klart
Känns som 18°

19°

Mest klart
Känns som 19°

21°

Mulet
Känns som 21°

20°

Klart
Känns som 20°

23°

Klart
Känns som 23°

22°

Klart
Känns som 22°

       
Solen
04:05 22:15
Solen
04:05 22:16
Solen
04:04 22:17
Solen
04:04 22:18
Solen
04:04 22:18
Solen
04:04 22:19
Solen
04:04 22:19
Här ser man.. ska man tro på detta? jag vet att det e svårt att förtå själva bilden men ..i morgon ska det inte bli regn, det hoppas jag verkligen inte att det blir, e så jävla trött på de här!

Tjejerna!

 

Fredagen var rätt så okej , Det regna så det förstörde väl det hela.. Men jag Sandra och Micki bestämde oss för att åka till stan ändå, och kolla vilket folk som var där.. Vi åkte alla tre på moppen i spöregnet.. vi kom till ÖB sen orka vi inte mer , vi var helt genom blöta! Så vi åkte tillbaka hem til mig igen och fixa skjuts till stan i stället, Suad var snäll oh ställde upp så vi kom till stan :)
Sen var vi istan hände inte så mycket, och vi visste inte hur vi skulle komma hem, men LarebOO körde oss, snällt va!:)
Sen var vi hemma hos mig, satt under tältet med ljus och åt matoch chips, mysigt! sen satte vi på en film som vi kolla vara på i en kvart.. Sandra typ somna i soffan som ni ser, medans jag och micki har på musik och dansar!
Sen gick Sandra och la sig i min säng och somna!
Jag och mikaela vr väl upp till halv tre eller något, och jag sovbreve sandra.Lite gay men ändå ! Sandra reste sig upp och sa något, jag bara: Vaa? är du vaken.. Sandra: hmm dkghdlegjfjd   jag vet inte riktigt vad hon sa.. men sen la hon sig ner igen så sa jag : hallå är du vaken ? så reste hon på sig igen och kolla på mig med en STIRRANDE blick så jag börja skrika så sa sandra: Men vad är det nu då? så la hon sig ner igen, sen så sa jag till micki: Om sandra kollar på mig en gång till så kommer hon få en fet box av mig! haha! Sen låg dom bägge och snarka.. jag kunde inte sova:C
på morgonen så sa jag till sandra vad hon hade gjort, och hon visste inte ett piss. men liksom.. jag skrek ? och hon sa `` men vad är det nu då`` men det kommer hon inte ihåg.waoo vilken brud!

Idag har vi åkt runt lite överallt, framförallt till stan och solat som vanligt, brun börjar man bli ;)

Hörs sen ! puss


SOMMARLOV??

 Nu var det sista skol dagen för idag.. ! det är sommarlov..
Känns verkligen inte.. kolla vädret gubbar, såhär kommer det vara hela sommaren.. SVENSK SOMMAR. men oom man översätter det så är det så att det FINNS INGEN SOMMAR i sverige, SVENSK SOMMAR=REGN. usch.. Såå första dagen på sommarlovet och vet ni vad jag ska göra? SITTA HEMMA WOOOHOO, jag får göra det roliga av det tråkiga. neh men, får se vad man hittar på. har ingenaning, vädret e ju REGN.. såå!
håller på att höra med sandra vad vi ska hitta på, !:) anyway, mina betyg har blivit sååå mkt bättre, jag e glad!:)

Nu ska jag fiixa grejjjs.. !
Puss

SOLARIUM.

 Då har man solat två dagar i Rad, och jag känner att jag har blivit brunare! Sola i 20 min idag, jag ville bara springa därifrån när jag hade legat en kvart.. idag var det jätte jobbigt, när jag gick ur solariumet orkade jag knappt ta på mig kläderna igen, jag mådde inte alls bra, och det kändes som jag skulle svimma. jag gick ut från själva rummet, och när jag kom ut såg jag helt suddigt, och sandra sa: hur e det? jag bar jag tror jag svimmar snart,! jag fick lägga mig där inne, tur som var så fanns det inga folk där!:) men det gick bort efter en kvart, nu mår jag toppen!:) I morgon blir det nog bowling som avslutining,söndag blir det att sola igen, NU SKA MAN BLI BRUN !

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. vädret är ju inte det bästa, men det regnar inte heller. får väl se ad jag hittar på .. ska snart duscha iallafall!:)

Puss!

KNAS!

Jag är helt borta, det ända jag tänker på är sommarlovet typ, igår glömde jag helt bort mitt möte. SMART VA?
Sen är jag väldigt stressad med allt..

Idag har jag och micki vart och solat, Lite brunare blev jag allt, så åker jag och solar i morgon med!me like.
Ingen skola för mig idag serru, riktigt härligt! Men i morgon börjr vi som vanligt men slutar halv tolv, helt onödigt att gå till skolan nu tycker jag ? vi har inga böcker,ingenting.!
Men på Fredag är det sista dagen, SOMMARLOVET  EE SNART HÄR, det känns knappt:S
Undra hur mitt sommarlov blir, bara gud vet !
nu ska jag fiixa mig sen ut och möta micki, sen träffa jonna! pussen å er!

GODNATT

   Sitter i mitt nattline, rosa.! självklart!
haha. har precis kollat på film, ska lägga mig nu!PUSS

Snart kommer man ut från Fängelset!

 Godmorgon, Klockan är 10:52 och jag vakna precis, sitter och äter min frukost och ska snart skynda mig till skolan :O jag är så trött på den, ! Tänk om jag hade valt sommarskola, för det var jag nära på att göra, då hade jag dött!
Fattar inte att jag stått ut med skolan i ett helt år exta. Det har vart som ett fängelse för mig, och jag har försökt rymma flera gånger men har aldrig liksom lyckats.
Nu har jag ÄNTLIGEN (för första gången i mitt liv) klarat engelska GRUND.. så det kan hända att jag kommer in på linje, men det är så att jag har matten kvar..men jag har chans.. typ 50-50 % så det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. För om jag får gå om ett år till .. då lär jag ju dö när jag är ungefär 20! för är så trött på`T!

Idag ska jag äntligen få träffa min lilla Sandra som jag har saknat sååå! vi har inte pratas vid på typ 1.5 vecka eller något? KATASTOF! Vi ska iallafall åka till överby.. och sen vetja inte. !

NU ska jag äta klart och fiixa mig till skolan. Puss!

Suad igen.. IDOLEN

 PÅ det här klippet har folk börjat tröttna på han.. man hör någon ropa från ett klassrum HÅLLKÄFTEN. hahah!

IDOL.. eller inte.

 Så roligt man kan ha i skolan.. har faktiskt ett till videoklipp med Suad när han sjunger.jag tycker själv det är jätte roligt.. men är ganska trött nu.. kommer bli ganska tjatat för er läsare att suad e överallt .. HAHA. men det är roligt så NJUTT .

Suads videoinlägg!

 Erkänn han är riktigt sööt? och grattis till han som ska ta ``studenten`` enligt honom i allafall.. HAHAH! Jag och Egzona som skrattar  bakrunden .

TAGGA HELGEN ! :)

  Ny bild? :S ooh neej, gammal! haha!
Tiden går så jävla segt bara för jag längtar efter jonna, som jag ska träffa vid halv 6 ungefär, vi ska snacka äta chips och bara ta det lungt, jag vet inte riktigt vad jag ska ta med mig.. haha ni vet, om jag e borta en dag eller mer så måste jag ha med mig hela mitt rum.. HAHA, jag vet, jag är sån, tro mig!
Så kommer inte vara i Trollhättan på hela helgen, GÖttans (Y) ,för nu en dag blir det Lilla edet, sen blir det att vara i vänersborg. Jag hoppas att det är fint väder i morgon så man kan vara i solen hela dagen och bli lite brun iallafall, jag blir inte lätt brun, och det är så irriterande! just det , jag fick ett samtal i går, av en kille som fråga mig grejer, och jag vet att det var någon från sylte, det är så att jag har tagit bort typ ALLA NUMMER .. iallafall dom som brukar vara på sylte och luffa..och ni glömde ringa skyddat bara så ni vet, så jag kommer få reda på vart nummret är ifrån snart.. ni fråga i samtalet om ni kunde köpa mig eller om jag var gratis, skojar ni med mig eller är ni seriösa jag är mera man än ni ! Ni var okej förut, men så hände det något, så här ka ni inte fortsätta det kommer sluta fel,! alla ber om bön så att alla syltes bitches dör!

bara så ni vet, jag kommer inte upptatera så mycket i helgen, !:) jag har ett liv ovh ta hand om också .
Puss


TAGGA HELG..

 Helgen kommer bestå av JONNA! jag ska åka till lillaedet och sova hos henne kommer bli riktigt mysigt, och skönt att äntligen få träffa henne igen.. Det är torsdag i dag va? yees.. Och jag kommer sakna Granit :) hehe, men just nu sitter jag och pratar med jonna i tele ..
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, vi får väl se.. ;(

Puss bitches.

Känslor.

  Fin bild på mikaela och hästarna! saknad!
När man skriver ut saker via internet ? jag förstår mig inte riktigt på det.. joo självklart kan man skriva, men då ska man stå för det man säger och visa att man är lika tuff i verkligheten.. Annars är du ju lika tyst om en råtta? Därför skrattar jag varje gång du skriver ut något, för jag vet att det handlar om mig.. och tro mig gumman, så nära jag har vart när du vart över min gräns, men jag vill inte förlora en person i mitt liv. Den dagen jag förlorar den människan, den dagen kan du börja gräva din egen grav, jag vet att jag skrver ut detta på min blogg nu, men jag kan JÄTTE GÄRNA , träffa dig och säga detta framför dig om du vill ?

Iallafall, Nu är det dax att färga håret igen, min utväxt har börjat komma..¨så nu ska jag och mikaela ta moppen upp till affären och köpa hårfärg! det blir ju svart som vanligt. :)

Livet är inte det lättaste hos mig nu, men jag och jonna vi kämpar tills döden skiljer oss åt, inte sant baby ? Bara gud vet vad som händer i framtiden!

TILL JONNA:  i will do everything to keep you bt my side, i will never leave you alone,for it is you have done so i remain on my legs today .We have so many wonderful memories together. 13 years, the best time in my life. I miss you so much hope that you understand it! When you return, we will do everything to make it good again, I'll help you, just as much as you have helped me. ! Love you

Skolan.

 SItter i skolan, med min cpiga klass,haha, ! har precis pratat med min mentor och jag får godkänt i hans lektion, han sa att jag är en av dom i klassen som har jobbat bäst, haha STOLT! sasa sitter och lyssnar på dålig musik.. Därför har jag riktigt ont i huvudet..
vi slutar klockan 15:40 idag, så vi har svenska efter denna lektionen.. segt, men men .. Jag sitter samtidigt och dör av skratt, för suad dampar på datorn han lyfter upp den och säger ``kom igen, FAN VAD SEEEG SEEG`` HAHA!
Idag ska jag nog bara sitta hemma, det får nog bli så, finns inte så mkt annat att göra.

See u bitches.

RSS 2.0