Skola skola skola.

 Mitt huvud snurrar,allvarligt, jag går i skolan från halv 9 till 4 nästan varje dag, KNAS ASSÅ, kraftig damaaar, sen när man kommer hem så orkar man ingenting, jag är helt slut efter skoldagarna.
har fått reda på nu , klarar jag mina ämnen, så får jag en check på 5 000 kronor till körkortet så KÄMPA ska jag :)

Söt bild ha? två bilder på mig och min katt, en pussas vi på, ;) haha, och den andra sitter han på min axel, han brukar hoppa upp på mig ibland för han vill att jag ska bära honom, min lille bebis e han (L)
Sen är det en bild på min lilla kusin, cute ;) Och en på min gangster pappa hehe :)

Mamma har precis lärt mig att laga mat, ska bli duktig när jag flyttar hemifrån, nu ska vi käka . pusshejs

upptateringen suger.

 Hejjs Svejjs, hitta ingen annan bild så fick ta en på Nino, hehe:)
Jag vet att jag inte har upptarerat på länge, jag har faktiskt inte orkat, och inte haft tid.. Haft det lite knas på senaste, men denna helgen gjorde allt, inte haft såhär roligt på länge, Helgen har bestått av Mikaela, fyfan vad roligt vi haft, och såna nya minnen vi har skapat,kommer aldrig glömma denna helgen :)
 - Denna stolen e snöaktig, haha :D

Jag har vart ledig sen i Torsdags riktigt härligt, men i morgon är det skola. och tro mig, det snöar fof ute.. det slutar aldrig, kommer få panik snart.. jag hatar snö, mest av hela mitt hjärta.
Hade tänkt träffa Edin och filip idag, Längesen ju.. hehe:)
Men först måste jag duscha och sånt, lär ju ta ett tag.
Sen har det väl inte hänt så mycket det senaste, det är väl det gamla vanliga, skolan, stallet, hemma. Ganska så vanligt för mig..
Men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare: )

NYFRISYR.

  SKaffat mig en ny frissa, fint va?:) jag tycker iallafall att det blev helt okej, :)
Ne jag skojar med er, jag ser precis ut som vanligt, ändrade denna bilden lite, och testade lite bara :)
Jag blogga inte igår, FÖRLÅT. Men jag hann inte, skulle till stallet och massa grejjs.

Kom nyss hem från skolan, härligt dag kan jag säga.
Senare blir det väl att träffa Linuz tror jag, så jag äntligen får komma ut.
Puss

NIVEA (L)



Denna Älskade kräm som jag använder på mitt ansikte varje dag, ungefär tre gånger om dagen, varje morgon, efter skolan när jag ska sminka om mig, och innan jag lägger mig, en riktigt bra kräm, som ni borde testa.

Anyway, Kom precis hem, vart ute och gått en promenad med....... MIG SJÄLV, har inte träffat mycket folk på ungefär två veckor, klarar inte av det, det är bara jobbigt, träffat Linuz typ två gånger kanske. men men, måst samla ihop mig innan jag börjar om igen :)
Strunta i skolan idag också, orkade verkligen inte, men i morgon är det ny dag med nya tag.
Håller på att ladda ner simpson som jag ska kolla på , hehe, har redan kollat på filmer idag, Eva&Adam tycker fof dom är lika bra (A) En film som heter hora, den sög, Sen toy story tre. toystory ettan var bra, tvåan med, men trean slår allt,den är verkligen värd att se.
Nu ska jag kolla facebook, sen kolla film.
Pusshaj


Duscha Duscha Duscha.

  Nu har jag precis tagit en varm skön dusch efter Stallet, härligt var det :) Nu ska jag Käka, sen platta håret. pusshejjs

Upp&Ner

  Jag är inne i en svår period, allt går bara ner, och det är smäll efter smäll, det ända jag gör är att håller det mesta för mig själv, man kan inte lita på någon i dagensläge. Dag efter dag så kämpar jag med att ha ett leende på läpparna, jag är rädd att gå upp ur sängen och ta dagen med öppna armar som man brukar säga. Den ända jag kan prata med, är med dig mamma, jag älskar dig,
Till någon annan vill jag inte säga så mycket mer spelar ingen roll om du är nära eller inte, jag håller det inne, och ju mer jag håller problemen inne ju mer fyller jag mitt hjärta med smärta, men jag är glad att jag har dom flesta, Tex Linuz och Sandra, ni läker mina sår.
Det ända jag får göra det är att glömma dagens problem, för i morgon kommer nya.

STALLET

 Haha, Tack så mýcket Amanda att du skrev ut och la ut bild på mig när jag sov'-.-
Iallafall, Jag har precis kommit hem från skolan gick väl rätt så okej, mycket folk bara, för 9:orna var där och hälsa på..
Hinner inte skriva så mycket, men som ni ser på bilden så ska jag till stallet, hörs sen.

Gulleplutten.NU

 Så går det när Rebecca glömmer att logga ut sin Blogg, så jag passa på att ta en bild på henne när hon ligger och sover, jag tror inte hon kommer bli så glad när hon ser detta. haha.. men viisst äär hon söt? godnatt Becca :*

Det Skrämmer mig.


 För varje dag som går så blir man bara räddare och räddare,det skrämmer mig att man inte ens ska kunna gå ensam klockan 6 på kvällen ute. Man kan nästan inte ens gå ensam på dagen.
Helt ärligt så har Trollhättan gått långt över gränsen, det händer saker här hela tiden.
På bara en vecka så har 7 stycken som jag känner åkt in, mina vänner har stora problem, två stycken har dött, två har blivit misshandlade, och en ligger på överdos,detta har asså hänt på bara en vecka.
Det är rån,bråk,knark,mord,våldtäckter överallt här i Trollhättan, vart man än går.
Det går inte en helg här i Trollhättan, varje helg är det iallafall våldtäckt,rån och bråk.
Óch alla vi som bor här i Trolllhättan har rykten om oss som varken stämmer, eller så är det ``kompisar`` som går bakom din rygg och lotsas vara din vän, men tyvärr så går det inte att lita på någon mer här, därför håller jag det mesta för mig själv.. blir det för jobbigt så pratar jag oftast med Mikaela,angelica,Sandra eller Linuz.
Våra invånare här i trollhättan minskas och minskas för varje vecka som går.
JA TACK
till att dra härifrån och börja om på nytt så man slipper skiten som händer här hela tiden, ni är mina vänner, så det som händer er, är mitt problem också, det känns hos mig, och det fylls på hela tiden mer och mer saker inom mig, så snälla snälla, gör det som är rätt, för din egen skull och för dina vänner.


Prommenad.




En Liten Outfit när jag bara vart ute och gått en liten prommenad men älsklingen.
Nu blir det att ta mih någonting och äta, sen kolla en stund på tv .
Så hörs vi senare.
Puss

Rebecca och Sandra


Walla?

 Min Lilla bebisKatt Currie (L)




STÄDNING.

 
Att in i mitt rum när det var stökigt skedde på egen riskt, i vanliga fall städar jag inte så ofta, när det går över gränsen så brukar mamma fixa det åt mig,
Men denna gången så gjorde jag det själv , och jag är stolt, det luktar till och med riktigt gott här inne nu, ska bli härligt att lägga sig ikväll.
Puss

plugg..

 Godmorgon, Söndags morgon och jag är lika pigg och uttråkad som vanligt, Helgen har ju vart pisstråkig. Men en sak e possitivt med det, jag börjar blogga mer, bra va? :)
Skola i morgon, och just nu har jag precis pluggat klart, ska skriva om Knark, skrivit en hel del, som jag ska redovisa sen.

Jag somna sent igår, eftersom jag fick sitta och disskutera med Linuz angelica och Alex, Alex och Angelica fick för sig att domm sätt mig gå och hålla en annan kille i handen, och dom var hundra procent säkra på att det var jag, dom svärde på sin mamma och grejer, staforla, haram .. Men tillslut trodde dom mig, att det inte var jag, för jag var hemma vid halv tio och dom såg ``mig`` klockan elva typ, men vaskamangöra, ni e skyldi mig en tjänst era galningar, hehe Hur kan någon vara så lik mej.
Men jag älskar dig ändå angelica :*

Pusselipuss.

shopping<33

  Överlucklig.Nu . visst är det underbart med nya grejjer? puss

Köttfifan.



Lördag Morgon, och det är stålande väder ute, REGN, jävla skit väder säger jag bara, ska ju faktiskt cykla till stallet så jag tycker det ska bli uppehåll nu :( Fast det possitiva är ju att snön regnar bort..
Iallafall Så gick jag och micki till stallet här om dagen, tror vi drog hemifrån vid halv 5, och kom hem på kvällen runt kavrt i 10.. så det blev en lång dag för oss, att gå från stallet hem tog en och en halv timma, men att röra på sig är aldrig fel.

Fredagen igår var katastof, bajs tråkig, satt hemma hela dagen, men på kvällen så fick jag träffa min älskling Linuz som jag inte gjort på nästan en vecka, vi var ute och gick en stund, sen drog han hem den latmasken, så träffa jag Adrian och vi gick också en liten promenad. :) Jag gick kom väl hem runt halv 11 igår, och somna kanske vid 11 på kvällen på en FREDAG, haha , Menmen,
Jag hinner inte skriva mer nu, måste börja göra mig i ordniing, min syster kommer hit om en timma så ska vi cykla till stallet i det underbara vädret, pussilepuss:)


SNÖ.




Elluh, en dålig dag för mig i skolan idag, fick reda på att jag hade 27%Frånvaro, jag trodde dom skoja med mig först, jag har absolut inte vart borta så mycket, så i morgon ska jag snacka med skolsyster och förklara för henne att lärarna måste vara tröga att förstå när jag anmält mig när jag vart sjuk och hos tandläkaren.

Som ni ser har det kommit hur mycket snö som helst i Trollhättan, FRÅN INGENSTANS, och jag hatar snö, okej snö kan vara helt okej, men när man måste cykla till stallet så är det inte direkt det roligaste.
Det var snö storm igår och har allt snöat en del idag med, hoppas på att den smälter bort snart, så kan det komma snö på julafton sen ingenting mer.

Har precis kommit hem, gick till netto med mikaela och köpte chips och cola, så nu ska jag lägga mig ner och feta mig lite, sen sova, har somnar runt 9 varje dag, så är inte lika trött på morgonen !
Innan jag slutar måste jag berätta en sak, Den produkt som jag älskar mest av hela mitt hjärta, som jag använder minst 4 gånger om dagen, den har jag inte använt på tre dagar nu, riktigt stolt är jag, Men Min kära lilla plattång, jag älskar dig ändå !
Hörs i morgon, puss!


Onsdag Morgon.

 Godmorgon bloggläsare, Har inte orkat svara på frågorna, för dom var rätt patetiska.
Klockan är 08:24 så jag börjar skolan ungefär om en och en halv timma, så hinner inte skriva så speciellt mycket.
När jag vakna igår och kollade ut genom fönstret så fick jag en chock, det var SNÖSTORM, jävla skit väder säger jag bara, jag hatar snö för att man blir alltid så blöt om fötterna (haha) och det är så jobbigt för mig att cykla till stallet. :(
Igår var det 2 månader för mig och Linuz, Känns som en evighet, men det är ändå inte så mycket, det ska bli så mycket mycket mer, för jag älskar han !:)
Nu hinner jag inte mer, måste fiiixa mej :)
Pusshej !

Hej hosta.

 Godmorgon Folket !
För mig så var det dax att vakna runt 8, det gillar vi inte för jag är fett trött,Ändå somna jag runt tolv igår, direkt efter jag och min lillasyster legat och kollat på filmen ``Säg att du älskar mig `` Den är bra den filmen, ganska så hemsk också.

Sista Dagen på lovet nu då, eller ja,näst sista,men söndagar är ju bara så tråkiga så dom räknar jag aldrig med, ! jag har inte gjort så mycket mer än att vara Hemma och vara sjuk, vart med Linuz, ochvart på Ullared.
Tänk er 11 timmar var vi borta..resan tog sån jävla lång tid hem för det var kö i göteborg.
Jag köpte iallafall en hel del, Två tröjor (hitta inga byxor) Underkläder, hur mycket som helst till håret, och en jävla massa smink, och lite små saker till huden.
Skulle ha köpt en rosa väska, men den var lite för liten, hade den vart lite större så skulle den lätt vara min nu !
Ne, men nu ska jag sluta tjata! hörs sen.


UPPEHÅLL MED BLOGGANDET

.


RSS 2.0