Gott nytt år.

Ohja, detta är jag idag .. Även fast det är så.. så hoppas jag ni får en bra dag .

Tiden rinner förbi ?

 Förlåt för dålig upptarering för dagen, men något inlägg fick ni läsa i morse iallafall :)
Kan ni förstå att tiden går så himla fort? en bild är från sommras, och bara för det så var jag och sandra tvungna att ta en likadan bild på samma ställe nu på vintern, känns som sommarbilden var igår, men det är den ikke, det är några månader sen, saknar verkligen sommaren .. Jag, Sandra,kumel,Hashim och anel , kul hade vi iallafall :)
Jag och Sandra kommer aldrig släppa taget om varandra heller, även fast vi har lite pauser från att umgås med varandra, det är ju bara bra egentligen för då blir det så mycket roligare när man börjar umgås igen :)
Problemet med vintern är att om man jämför kläderna vi har på sommaren med vintern, så är ju sommarkläderna såå mycket snyggare? KOLLA BARA.. ooh jag vill ha sommar :)
Och denna sommaren ska bli perfekt. Sommaren tvååå tusen elllvaaaa.
I morgon är det nytt år, hur ska ni fira det då ? :)
Hoppas på ett bra år iallafall, som ska bli perfekt, och det året fyller man ju arton också.
Det tråkigaste är väl att Sandra inte blir arton det året, så jag får vänta på henne, men det är lungt, har hela livet framför mig ;)

Håller just nu på med att ladda ner en film som jag ska kolla på .. Hoppas den är bra, sen ska jag sova för är riktigt trött. Så vi höres i morgon . Puss , i love you#

 

Skor.

 Detta är inte alla skor, för dom andra dom ligger i skåpen orka jag inte ta fram, Men tänkte slänga några, får inte plats, do är överallt, vill bara gråta just nu, för vill inte slänga skor.. man ska inte slänga skor.Men vad ska man göra när dom inte får plats? vet ni vad, det som jag alltid brukar göra när det blir för mycket skor hemma, jag tar upp dom på vinden, haha, jag har en fin samling där uppe haha.. Så nu var det löst jag tar upp dom dit, puss :)

No rubrik

 Nu var det dax att vakna, klockan är tolv och jag har har sovit i hur många timmar som helst, det behövde jag :)
Igår var jag med Sandra, på överby senare istan ,kom fram en tant till oss i oden, hon hade en väska med en KATT i `(?) så tog hon upp den och sa att hon skulle sälja den för en krona, Sen sa hon att jag och katten skulle passa ihop för jag hade snygga skor och ben, och katten var snygg? :S hahah.. gud, jag och sandra ville dö, men vi höll oss för skratt, POKERFACE ?  ;)

Torsdag idag, och i morgon är det nyår, jag får se hur det blir faktiskt, men TAGGA.
Idag blir det väl träffa Sandra kanske? fast hon har åkt till överby för leta platttång, och neej, jag orkar inte åka till överby idag ;) men nästa vecka.. då är jag återställd haha :)
Vi hörs senare ha ;)

Onsdag (?)

 Jag vaknar upp och är osäker på om det är tisdag eller onsdag ? Men så fick jag sätta på Tv:N för att kolla vilket som stämde, och det är onsdag, Gud vad dagarna går snabbt när man är och handlar hela tiden, har vart i fyra dagar och handlat på överby nu, köpt massa tröjor,smink,SKOR,nagellack,smycken,lösögonfranssar,underkläder, Massa :) Tänkte att igår var det sista gången jag var och handla, så skulle jag och sandra till stan för att käka bara, och så klart så går hon in i affärer och kolla, såklart jag måste köpa ännu mer, detta är farligt . Anyway, nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik, ska snart dra mig till stallet, har verkligen ingen lust men jag måste... Sen efter stallet, gissa vart jag ska då.. ÖVERBY <3 hahahah... jag vet.. jag ska med sandra så ska inte handla något.. jag ska försöka säga nej till att köpa något, måste stå emot :) haha.. Vi hörs senare, iii love yaa :)

Morro`N

 God morgon bloggläsare, har ni sovit bra? det har iallafall jag, förutom att jag vakna för tidigt.. men det är bra för jag måste till stallet. Igår var jag också i stallet på morgonen, ganska stressande för jag var tvungen att åka till överby igår, samma sak i dag, ska dit idag med (Y) Men iallafall, jag hitta inte alls mycket igår på överby, hitta två par linnen, ett per legging, piercing,sminkborste,föundation,puder,rouch, nagelack ah och så.. Idag hade jag tänk mig mer att fokusera på kläder och skor, så måste änna skynda mig så jag kommer till stallet. Hörs sen (Y)

Jag kan spelet utantill.

 
Jag blir lite smått irriterad på saker som går runt i min omgivning och på folk som tror dom vet saker om mig va, jävla pissluffare, det finns ingen som vet ett piss om hela mitt liv ;) så sluta sprid falska rykten.
Ni trodde jag buggade ur va? nej, det ända jag har gjort är att sluta lyssna på era saker som kommer ut från era fula munnar. så ASTALAVISTA horungar :D
Sen finns det ju såna som lyssnar på rykten och skaller, jag har bara en sak att säga till er: REGEL NUMMER ETT MANNEN, SLUTA FÖLJ RYKTERNA.
Lyssna. det verkar inte som dina två hjärnceller, där en sitter i rullstol och den andra putter på, förstår innebördet av hund, det finns ett arabiskt ord för det som är KELB, det är en sån hund jag menar.
Sen Lina nilsson,största mytomanen,som är sån fejk, du är för keff för rebecca, vem lura vem ? men fatta du inte planen jag snodde dina friends, och vadå röka på ska jag ge dig laveter den ända drogen du har tagit är huvudvärkstabletten ? skaffa dig ett liv,och ge upp någongång, du ger dig själv dåliga vibbar, och är det så du vill ha det så fortsätt hur du vill, men dra inte in mitt namn igen .
även fast jag och du vet att jag är så mycket bättre än dig så får du leva med det tyvärr, du som bor i bonnelandet, haha.. mjölka dina kossor i stället för att leka tuff bakom datorn.. ett. två,tre,fyra,och fem stycken, och det var hela invånarantalet i hela bygden  ;D

REBECCA I DIN PANNA, KOMMER ALLTID VARA KUNG ;


SHoppa :D

 Gud vad härligt att komma hem nu,har mått så hemskt dåligt idag, ingenaning varför.. Har iallafall vart hemma hos min kusin Thomas, riktigt soft ha vi haft, somna runt tre tiden kanske så är rätt så trött nu , och funderar på att sova en stund.
På måndag blir det shoppa, SÖNDER. har ett tusen på gina tricot , ett tusen på HM, 500 på din sko, 300 på åhlens, och ett tusen i kontanter, ska köpa löshår för 600 också (Y) Därför längtar jag till måndag, att handla kläder ä det bästa som finns (Y) Men nu ska jag kolla på filmen BAMBI, det var längsen, måste bara sen den.
Hörs senare, puss:D

LOV.NU

 LOV LOV OCH ÅTER LOV, Så mycket jag suttit här och klagat att skolan går mig på nerverna, nu slipper ni det i två veckor iallafall, Sen har jag APU, det är asså Prao, så ska praktisera på ett dagis här i sylte där jag bor, i fem hela veckor ska jag praktisera, snacka om att jag kommer vara död eller? sen efter det så har vi en vecka skola, sen är det lov igen, SPORTlov, livet går så mycket bättre nu, haha :) skolan gör allt. Men nu jävlar är det lov, ska bli så fucking skönt, fast jag kommer sakna min klass, kan inte vara ifrån dom en dag innan jag saknar dom, och nu är det två veckor.. TÄnk sen på sommarlovet, jag kommer ju dö utan dom :( haha.. I loveu .
Sista dagen i skolan börja med att vi samlas i klassrummet och få se prov, gick väl hyfsat, hade ETT ig ,och det var senaste provet i matte. :S
Sen fick vi fika, typ godis,pepparkaka,julmust, clemetin och sånt.
Sen fick vi gå till aulan och lyssna på dom som sjung. haha :)
Och nu sitter jag hemma, slutade klockan elva, riktigt skönt, så nu ska jag fortsätta lyssna på musik och leva livet så länge det varar. PUSHEEJ

Till dig,

  BILD BRIST, mamma tvinga mig läsa boken, :) men det var ju längesen jag gjorde det arbetet .


 Men du.. så här ere..

Du ser mig
gå förbi, dina tankar börjar snurra, jag ger dig en sekund, så ge mig mer än bara blickar.
du kladdar på min kropp, men alla blickar som jag har fått.
Haha, jag spelar inte svår, men trodde du det kunde bli vi två ?  DU MÅSTE GE MIG MER.
Ge mig ,ge mig , ge mig något mer , något att jobba mer,
ge mig ge mig något mer jag vill ha mycket mer.

Stackars lilla vän, tror du att du har en chans?
Du dansar till min puls, jag skrattar för mig sjäv en stund.
spelet kan jag utantill och just nu har du ingenting, så ge mig lite mer:) '

Tur i oturen

 Plask plask, usch vad jag hatar när det töar och allt blir till plask, det värsta som finns, MEN pågrund av allt snö och at tdet töar så blir ju snön tyngre, och den älskade snön gjorde så vi fick gå hem halv tio i morse när vi egentligen skulle slutat klockan fyra, och i morgon kanske vi är lediga hela dagen, får hoppas på det (Y) 222YUH <---- MIN KATTS HÄLSNING, han är här och trampar hela tiden, haha ibland är han lite jobbig;) sm i morse när han sprang runt med en tampong i munnen, haha självklart oanvänd så tro inget annat, och när jag gåår upp på morgonen för att ta bort den så han kan hålla tyst så tar han den i munnen och springer iväg, sen efter det hitta jag inte tampongen, men han slutade.. en halv timma senare hörde jag att han hade den igen, VADÅ GÖMMA? jag behöver faktiskt sova när det är skola och så '-.- Men nu är det snart helg, och på TISDAG så fyller jag år ;) biig giiirl, :)
Nu ska jag käka, hörs sen. puss

Dåligt humör

 JAG BLIR SÅ JÄVLA LACK PÅ ALLT OCH ALLA JUST NU, VILKA RYKTEN DET GÅR? SAKER SOM VERKLIGEN INTE STÄMMER, INTE EnS LITE. Sen går folk och tror på saker och ting? visst ni får tro precis vad ni vill, men jag personligen tycker det är fett jobbigt att höra varenda jävla dag och jag gjort si och så ? När det inte stämmer? Hur kul kan en människa ha det? som sprider massa fucking rykten om en människa? vadå nolife? skaffa er ett fucking liv och gör något vettigt istället för att sprida en massa skitsnack, blir så irriterad på människor ibland, synd att det finns så många av dom.
Såna horungar som inte har mycket till liv, väx upp nu..

Söndag.

 Bilden på mig och mikaela. sexig ha ;)haha..
Sitter hemma hos pappa, jag har blivit sjuk.. IGEN ? hostar, feber,förskyld ont i kroppen, och ändå vill jag till skolan i morgon, för man känner att det snart är slut , så blir det jullov wööö.. Inget stall för mig i dag heller. men i morgon så, hoppas jag blir lite bättre iallafall.. Så är det ju lucia i morgon också.. och det innebär gratis pepparkakor i skolan.. därför ska jag till skolan i morgon.. HAH.
Förutom att jag är förskyld så mår jag toppen.. Linuz, helt dum i huvudet? fjortiss.. Konstigt nog så fick jag sms igår av axel var det du som skrev kanske? :S Förlåt att jag nämner namn.. men jag står alltid för vem jag tycker och vad jag tycker.


nu hoppas jag in i duschen, puss :*

...


Tiden går så jävla fort, och jag har mått så jävla bra, men jag gråter faktiskt inte över horungar, varför ska man slösa tiden i livet på en som leker något han inte är? tyvärr har viktigare saker för mig.
När man är ``fri som en fågel`` haha sån fjortis mycket ont, förlåt jag säger vad jag tycker och jag kan göra det framför dig om du vill? eller nej ? kanske ska ta det på SMS i stället? HAHAHAHAH.
Anyway, jag älskar livet, skolan går så mycket bättre och jag koncenterar mig bättre , grym är jag :)
Sen har madde kommit tillbaka till skolan, äntligen, jag har saknat henne så :)
Men nu ska jag fortsätta lyssna på min musik och sen typ sova? men vissa börjar ju tio över tolv i morgon , Hell yeah :)
vi hörs senare, jallabye


waaaazzuuup

 Är för trött för att blogga egentligen, men jag slänger in ett snabbt inlägg.
Det är sköna måndag idag, den dagen vi alla älskar eller hur? En hel fucking vecka kvar innan det blir helg igen, men men, tiden går ju hur snabbt som helst.
Kom precis in genom dörren, har vart ute en liten prommenad med Linn :)
Sen har jag faktiskt vart så duktig idag och har gått till stallet, gick rätt så snabbt.
Nu är klockan elva, och jag borde lägga mig så jag kommer upp till skolan i morgon .
Pusshejs

fuck you.

  Visst har jag haft ett svårt liv , men jag lever än , försöker leva på mitt sätt för jag söker sanningen, vill inte se något mer som är falskt, för jag har tröttnat på den skiten , sluta spela, VAR EN MAN. Vill inte höra några lögner, fan det är slut, du kan packa dina saker ta din väska och springa ut, försvinn från mitt liv, vill aldrig mera se dig, har du lekt med kärlek så är det mitt problem? NEJ, vill inte ha kontakt, eller vara din vän, du har sabbat allting du är värdelös för mig, hur kan du tro att du kan komma när du vill, hur kan du tro att du kan leka med mig, LJUG LITE TILL, jag har slutat att tro på dig, och alla dina lögner, dra från mitt liv, JAG HAR REDAN GLÖMT DIG, raderat alla minnen allt som jag trodde var bra, kärleken exesterar inte längre för mig idag .


Du tror du har sabbat mitt liv att jag inte kan ta nya kliv , du vet vart dörren är så snälla bara gå din väg för jag vill aldrig mer se dig igen, eller höra dina lögner , aldrig igen och du kan drömma om att vara min vän.
Du har sabbat det här och det är FAN DITT EGET FEl, för du är inget värd, du har tagit steget ner, vill inte se dig mer eller höra dina ord, för kärleken jag hade för dig den bara dog, när jag börja lita på dig då svek du mig direkt, så jag gick egenom detta, för jag trodde du var den rätta, men FUCK YOU för att jag trodde du var den perfekta.

Du bara snackar om min döda släkt? vilket svin, det är lungt när jag är kåt så bara ringer jag ******
Vad kan han göra förutom att visa finger? när han måste visa leg för att få se sagan om ringen ;)
och om Emil skulle ta fram den skulle du suga av den, ja men ta åt dig, bara kom om du vågar för du är ungefär lika mycket gangster som påven. Blås vem du vill, men ALDRIG KROATER.

En dans på Rosor.

 Just nu är inte livet en Dans på rosor, men man har ju sina svängningar, en del saker att tänka på, och lyssna på, det jag måste lyssna på framför allt är mitt eget hjärta, jag ska följa mitt hjärta för den vet bäst, tänker jag med min hjärna så blir det ju oftast så fel ;)

Snart är skolveckan slut, gud så härligt, tycker det har gått hur snabbt som helst denna veckan, lugn skolvecka faktiskt, sånt gillar jag , fick alla rätt på el provet också, varför är jag så bäst? :)

Nu är det helg igen , TAGGA? inte för jag vet vad jag ska göra men ändå.. Kom och tänka på en sak som bersan sa sist gång jag träffa honom - Dom säger att blondiner är dumma, men när jag kollar på dig så börjar jag fan undra.
Haha fan vad kass du är (A)
nu ska jag lägga mig ner i min nybäddade säng och sleeeeppaa, i need that . Behöver verkligen sova ut, orkar verligen inte gå upp på morgorna längre, KNAS.
Ajde hörs i morgon. puss

RSS 2.0