Färgar håret !


Godmorgon ! Hoppas ni har sovit gott, jag har allt sovit några timmar jag med, men är så trött att vakna så tidigt varje morgon, vaknar av att det är så varmt :(
Sen sitter man halvnaken så kommer det in 3 eidar kille, ( jättesnygga) i ungefär 25års åldern,hehe.. Pinsamt värre !
Jag hinner inte alls skriva så mycket för jag sitter med hårfärg i och det ska snart sköljas ur, det får bli mörkbrunt tänkte allt på svart först men brunt fårvara bra i två månader till iallafall :)
Nu ska jag skölja ur. hörs senare.

Puss//beeeecc


kossa Mu.

 Godmorgon !  Jag är jätte trött.. vakna runt 8 idag, dom jävla eidar håller på att fixa någonting så jag vakna ju av dom. Funderar på lägga mig en stund till snart, men då kommer jag nog sova hela dagen, och ska träffa Harry runt 5 så sova går IKKE..
Det possitiva idag är att det är väldigt fint väder !! Har solat en stund, och duschat, håller på att måla naglarna också.. har gjort en hand änsålänge!
Har gjort massa videoinlägg, men har inte orkat lägga upp dom än.
Nu skajag fortsätta med naglarna, senska jag laga mat !

Pusspuss // beeeeecc

Hatar platta håret..

   Godmorgon, Klockan är 12:00 och jag sitter oh plattar håret, det tråkigaste som finns, speciellt när det tar en timma att platta eftersom jag har så jävla lockigt hår, det gillar jag inte..jag börja platta håret runt 10 årsåldern VARJE DAG.. man kan sägaatt jag plattar det två gånger om dagen, sen 10 år.. nja jag börja nog inte göra det varje dag , det var väl ibland då, men när jag var 12 iallafall då blev det flera gånger om dagen, dvs att jag har hållt på och slitit med plattången snart sex år.. det e så synd att man inte föddes med rakt så slapp man förstöra sitt hår :(

anyway, så är det torsdag idag och har dagen helt fullbokad !

Har vaknat så här tidigt nui flera dagar, kommer ju dö i förtid om det fortsätter såhär ;) haha...

Nu ska jag fortsätta platta håret hörs senare!


Puss // Beeeec

Yeah.

    En underbar film när jag och Sabina dansar ;) skratta&Njut..

Outfit.

 Godmorgon, vakna precis, 11:17. Kanske ska cykla till överby så får se om det blir av, är helt upp till sandra. Men jag hoppas det:) TÄnkte bara slänga in en outfit, det syns väl inte så bra men bättre än inget.

// beeeec

SÖndag SÖndag.

 SÖndag Tråkiga Söndag, Regn och regn och åter regn, hade inte förväntat mig så mycket ändå, det är svensk sommar det här, men manblir så jävla depprimerad, man vill ju inte ens röra sig ut, men idag får det bli så har lovat att gå en prommenad i kväll, hoppas verkligen det är uppehåll då, det ber jag verkligen om.

Hinner inte skriva så mycket mer faktiskt,  jag ska ta mig någonting och äta nu , jag har ju videobloggat en del, eller ja JAG och CURRIE, hehehe, söta ha? ;) kommer mer....


// Beeeecc

Mvh Currie


jeeeppp

 skäms inte bror

sööta.

 Ett gammalt klipp på mig och mikaela när vi dansar.. haha !

.

Everytime i try to fly, I fall..

G-mormor.

  Ambulansen går, och den kommer .. Jag vet inte hur många gånger det senaste den har hämtat dig, Men denna gången är det allvarligare. Jag hoppas från heeeeeela mitt hjärta att allt kommer gå bra, vi liver i en sån orättvis värld, var stark så kommer det att gå bra, ingen av oss vill att du ska lämna oss, Jag ber att det ska gå bra. Gud bestämmer..

Sommarlovet Närmar sig ! :D



Sommarlovet 2011 Börjar Närma sig, Sjukt härligt. Över här ser ni tre bilder från förra sommaren,Riktig saknad är den sommaren ! Men nu jävlar, nu ska det bli av det som var förra!

Kom precis hem från skolan och stan, började skolan halv 12 idag, vi som hade kören skulle bara dit och öva i en halvtimma, för i morgon är det ju skolavslutning då ska vi sjunga för hela nisse, Lite jobbigt är det ju för att jag,josse och Bexx står längst fram, men ändå så vet vi alla att jag gillar stå mitt i centrum så det är ändå väldigt roligt.
SÅ sista dagen i morgon, YEEYY !

Har också vart i stan, handlat lite, köpt nya skor också, KÄRLEK ! Ett par ljusrosa, vill inte köpa för mycket, för nästa månad ska vi åka och shoppa i en hel helg jag och mamma :)
Nu ska jag duscha sen får jag se vad man ska hitta på !

// Beeeecc

Fucking Lördag.

   Jag slänger in ännu ett till inlägg, två dagar i rad, Grattis Beeeeeeecc!
Jag svär på allt , jag har ALDRIG haft en sån här tråkig helg på vääldigt länge, fredagen var väl så okay, men idag är det fan katastorf, har vart hemma hela dagen och så lär det förbli, för det finns inte ett piss att göra.
Jag vill att det ska hända något snart? rädd att sommarlovet blir likadant, inte finnas något att göra? jag är så tom på fantasi, please people help me? träffa mig och hitta på saker med mig? för jag har inte en bleeekaste aning vad fan man ska göööra! GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD, vad fucktup !

 BRA DAG.. ELLER??
-inte sovit något nästan.
-ont i nacken.
- jag har till och med spelat kort(skit gubbe) med mig själv.
- Finns inget att göra.
- Är sur.
- Ensam hemma, ingen att prata med.
- Gammel mormor är fof på sjukhus.

TYCK SYND OM MIG! haha, Ne men.. Fan, Jag måste börja planera mina dagar, annars blire såhär, och jag får ju skylla mig själv egentligen.

Är det bara jag som har det så här tråkigt eller finns det fler där ute? haha..

Orkar inte skriva mer nu.

Pussilipuss..


// Beeeccc

Det är inte lätt när det är svårt, MEN ... ?

  Det är skönt när det är hårt !
                                                                  Godmorgon, och förlåt för jag inte bloggar så ofta längre som förr,  Fick en kommentar på bloggen där det stod `` Varför bloggar du inte längre?jag kollar varje dag men det händer inte så mycket:( `` Hehe, Gulligt, Men jag har faktiskt inte så mycket tid, eller ingen ork, Jag försöker så mycket jag kan :) Jag tänkte att jag kan slänga in ett kort inlägg nu när jagändå sitter vid datorn och plattar håret !
Hm.. Man kan ju säga att jag har sommarlov nu , allt är klart, och har ingen skola förän på tisdag då det är avslutning, sen det RIKTIGA SOMMARLOVET! Mitt förra sommarlov 2010 var ju det bästa , men 2011 ska bli så mycket bättre ! det man får hoppas på är att det ska bli lite mer sol detta året bara.

Fredag idag, dvs HELG.. Och ingenaning vad man ska hitta på, Tycker vädret är lite tråkigt:( men jag är inte så speciellt inne för att hitta på något idag ändå.. Men vi får väl se vad dagen har att bjuda på.

Nu ska jag fortsätta att platta mitt hår, och försöka äta lite.

Och.. Min gammelmormor Ligger på sjukhus IGEN... så bara gud vet, men vi får hoppas på det bästa, och jag vet att hon har gud vid sin sida!

Pöss!

RSS 2.0