Samma knas varje dag.

   Hej! Jag har lite tid på mig att skriva ett inlägg, sen ska jag träffa enis och några andra pojkar, det var vääldigt längesen, och jag har saknat dom :)
Jag är faktiskt väldigt trött på snön också, det har snöat i ungefär ett halv år nu , det räcker tycker jag, för det är ännnaaaa Daaax för Sommar? SOL ?
På den senaste veckan har det inte hänt ett piss, skolan som vanligt, lediga idag pga studiedag, men jag tyckte inte det spela någon roll, för denna dagen har vart sämst, därför kan jag passa på att hälsa på dom som jag inte träffat på ett bra tag ':)
Jag längtar också till vi får vårat studiebidrag igen, för då blir det att köpa helt nytt löshår, antingen svart/mörkbrunt eller ljusbrunt? jag vet inte riktigt än, det ända jag vet är att jag verkligen behöver nytt år, för det som jag har nu är knas.

´` jag kommer alltid älska dig, kommer alltid vara vi `` Bullshit? oohja, krossa ditt fula ansikte...
Förstår inte ens varför jag la tid på att skriva det där, för människan är egentligen inte värd det, inte ens värd att synas på denna jord.


Anyway, jag måste skynda mig ut nu, och jag lär nog missa bigbrother, när jag kommer hem ska jag sova direkt!
sweet dreams !

uppehåll.

 Kommer inlägg lite längre framåt, när jag orkar!

oohh...



Utanpå, så tror ni att jag är så glad,men egentligen kämpar jag för att klara av en enkeldag, ni ser hur jag skrattar , och ni ser hur jag ler, men inuti min kropp, så orkar jag inte mer .
Spelet är så fucking svårt, och det finns inga regler, för människor dom gör som dom vill, utan att någon ser det.
Jag försöker äta, men jag svälter ändå, får ingen näring, energi eller så..
jag går in på mitt rum, lägger mig i sängen, jag vill bara vara ensam men då kommer ÅNGESTEN.
ingen vet mitt innersta, inte ens dom närmsta, jag vet inte om jag vågar säga något för dom e alldeles för hemska.


RSS 2.0