Nossebro

 SItter hemma hos farmor med min syster, kom hit igår och har övernattat här.:) vi spelade anden i glaset igår natt, sen fråga vi honom om han kunde visa oss ett tecken på att han är här, då gick han från bokstav till bokstav och bokstavera o-k-ä-n-d, asså okänd, sen 3 sekunder efter så ringer min mobil med okänd, snacka om läskig:)
vi kolla på en film igår också, som heter klara, riktigt bra film faktiskt :)
På bilden ligger hannie en hund som bott här i 9 år, hon fick avlivas pga blev sjuk... RIP.
Nu ska jag och amanda snart ut till hästarna.
Puss

Mycket ont.

 
Ja percis, jag har glasögon, det var inte många som visste ? nemen, jag har dom bara på skoltid, på lektionerna då!
Men nu är det dax, att förklara hur min ``underbara`` helg har vart, helt katastof faktiskt, helt galet, sov hos Linuz i lördags, vi var på fest men drog lika snabbt, tråkigt fifan ! Men sen söndagen var den sämsta i hela mitt liv, förlåt mamma :(
Men jag brukar oftast lära mig av mina misstag så :)
Iallafall, vi var på en lokalfest i strömslund, ganska mycket folk där, lite bråk här och där också, så därför har jag en sån jävla träningsvärk eftersom vi gick till strömslund och från strömslund, !

Anyway, kom från skolan precis, mycket mycket soft dag, började klockan 1 och sluta halv 4, det kallar jag chill !
Tack alla mina underbara vänner för att ni ställer upp för mig, jag uppskattar det verkligen ( becca drömmer) ställer upp? hahah noway..

Puss

Sandra Spelar Piano, och jag sjunger

 hade tråkigt en dag, och tro mig innan jag sjung drack jag 10 ägg! haha, men men tillslut fick det bli såhär.. och sandra du e oroligt duktigg på spela piano ! :)
Dålig kvalite bara för jag spela in med min mobil.. men ni får nöja er med det här . jalla puss

Fucking Torsdag !

  kom precis hem från skolan, slutade 16:00, dagarna är så jääävla sega, vi slutar runt fyra varje dag.. Dte är sjukt så mycket skolan fuckar min hjärna!
Anyway, jag har köpt nya vinderskor HEHE, Rosa självklart (y) dEN VACKRASTE färgen man kan tänka sig.. !

Idag blir det nog Träffa Linuz och sitta ute och röttna...Snart e det helg vafan.. TAGGA!


Den Riktiga världen

 Förlåt för dålig upptatering, skolan tar kål på mig, jag har vart sjuk och vart fullständigt upptagen bara, ni får nöja er med ett inlägg lite då och då.
Skolan har börjat, och min klass är jätte bra, vi är 28 i klassen och det finns inga idioter eller något i klassen, jätte skönt! det som är lite mindre skön är att vi börjar kvart över 8, och slutar runt 4 varje dag, förutom måndagar då vi slutar två ! :)
Men denna veckan har jag bara vart i skolan två dagar, eftersom jag vart sjuk, haft feber och förskylning, haft det i ungefär 5 fucking dagar, det har bara blivit värre och värre för varje dag eftersom jag vart ute på kvällarna i den vinter kylan haha, men nu har feber gått bort,har bara förskylningen och hostan kvar.. anyway, Idag är det fredag så det blir väl som vanligt, träffa sandra, och sen hitta på något! haha, kärlek till förra helgen , tack alla för dom dagarna, speciellt Tack till sandra!:)

Ska jag vara ärlig så saknar jag hästarna Starkt, inte ridigt på hela sommarlovet, den största delen av mitt hjärta är hästarna, och när jag inte får åka till dom så blir jag bara galen, PSYKOS! haha
Men jag letar häst, letar letar !

och Sara, jag tycker du ska slå upp vad hora betyder innan du kränker andra med det jävla ordet, tycker allmönt synd om dig bara , och jag vill inte höra ett ända ord från din äckliga mun som handlar om mig eller mina nära oh kära, därimot tycker jag istället att du ska ta dig tid att fiixa till ditt liv, för att gå runt och kalla folk horor, kallar inte jag mycket till liv? haha, fucking smuts.. twiii.

RSS 2.0