OTURSDAG!?

 Förlåt för dålig upptatering, men jag har faktiskt inte haft tid!
Jag har bara haft allmänt tråkigt på detta lov,usch, inte gjort ett piss,!
Menmen,  igår var ju en ``fantastisk`` dag, först så vakna jag och hade ont i huvudet, sen skulle jag gå upp ur sängen,vad gör jag ? jo jag snubblar på min matta, '.-.- sen går jag till köket för att ge mina KATTER mat, vet ni vad jag gör då? Jo jag snubblar på truskeln,HAHA!
Sen gör jag mig i ordning för att åka till stallet, och vet ni vad jag gör då ? jag ska trampa på pidalen HAHA heter de så? då släppte kedjan och jag ramla och fick den stången rakt mellan benen jag tappa andan,sen var jag på dåligt  humör hela cykelturen till stallet. :)
Men när jag kom fram och fick träffa Aron så blev jag på bra humör igen,!
Snön börjar ju smälta så jag red ut på vägen riktigt MYSIGT:)
Nu ska jag kolla min heting.se vet ni vad? jag ligger på 1:a PLATS det betyder att jag e hetast! Ooooooooo, man måste vara 18, men så kommer en 16 åring och äger alla vuxna barn! HAHAH
Puss

NYLÅT!

 Lil-Wiz gör sin debut med låten Run away love!
Lyssna och njut!
Själv tycker jag Iba är jätte duktig:)

BLOND / BRUNT/SVART Eller brunt med blonda slingor?

 Hejhej ! Ny bild, eller hur? Iallafall s saknar ja Munter, och sommaren/(Y)  Kan inte sluta tänka på vilken hårfärg jag ska färga till ? om typ 2 månader! HAH men ändå ?och då kommer jag såklart köpa NYTT löshår till de också ? Så nu låter jag er att bestämma, själv funderar jag på blont men vet inte, ni måste verkligen svara nu !!!? kommentera.. puss

Tråkigt eller vad!?

 Hej Jag heter ´Rebecca och jag hatar snö, ngn som håller med mig!?
helgen har vart toppen på snoppen! Just nu ligger jag upp och ner för jag ont i min rygg, Knas va? men det är fett me skönt! ingen sa att jag var normal eller hur?
Samtidigt som jag är upp och ner så har jag fått låten i mitt huvud, imse vimse spindel klättra upp för trån, ner faller regnet spola spinden bort, upp stiger snoppen torka bort aja skit samma, jag ändrar mina teexter lite själv och jag tror jag ska sluta sjunga för mamma och mina katter ber mig nog hållakäften snart, jag sjunger deom och om igen, haha!;)
Tur att ni ite bor här, ni skulle inte överlevt en natt , !
Juste, vet ni vad jag fick och tänka på, en gång när Linn sov här för jättelänge sen, så hade hon sin kamera och filma oss när vi sov som vi skulle se på dagen efter, hahahah , men de var inget kul, bara lite att vi vänder oss om hela tiden och at linn typ drar upp armarna rakt upp, hahah minns du Linn!? och såtänkte jag på när jag micki och lLinn åkte skateboard, HAHAHAHAH Fan vad gymma vi var! förutom att Linn & mickityp fastna med nageln i skateboarden så den gick av ? hur lyckas man, Nu pratar jag om ÅR okej ? HAHA, men när jag och micki skata i STan, HAHAHAH FUCKING SKÄMMIGA, så typ åkte vi förbi ett gäng snygga killar, så fastna mickis skateboard i ett hål så hon flög framåt och typ låg där på marken, JAG DÖÖÖÖÖR, kommer aldrig i hela mitt liv glömma detta!
Och en gång när jag och Linn skulle rida på Munter tillsammans, så satt vi på häst fan , och så stog hästen stilla, så typ råkade e grej gå av så Linn ramla, vad gör hon, DRAR MED MIG? så jag ramlar med av, och Munter liksom bara kolla på oss, hallå är ni amatörer eller, som ramlar av när jag står still aja whatever jag springer hem, så han liksom springer hem!!? vi bara MUNTEEEEEERR!!!!! hahah, så sjukt!

Men aja, Jag ska ta och leta upp en spegel nu, har inte sättt mig själv på ungefär en HALVTIMMA! Shingeling!

SNÖSTORM

 GOD MORGON,! JAG LOVAR ATT ALDRIG MER KLAGA PÅ DETTA NÅGONGÅNG MER `` DET KOMMER FAN ALDRIG SNÖ HÄR I SVERIGE NÄR DE E VINTER`` Får Jag igen för det jag sagt nu ? Isf, okej, jag har fått mitt``IGEN`` det räcker nu, Jag kommer inte ens ut genom dörren, för är insnöad, hallå !? jag har precis blivit frisk legat inne i en säng i två dagar, sen händer detta? Gud, vad har jag gjort dig? var detta det bästa straff du kunde komma på ? :(
Detta händer så klart när det är lov också, aldrig när de är skola? nej nej, hade de hänt när de var skola så slapp vi åka till skolan, men istället straffar han oss han ge oss de på ett lov, ! :)
Jaja, !
Jag hoppas det blir en lika bra SOMMAR som denna ``BRA`` vintern, !
Gud, Har du blandat ihop västragötaland med Norrland?  det är dom som ska ha SNÖN!
Eller är det såhär: Trollhättan, staden som GUD GLÖMDE!
jaja, nu ska jag fortsätta sitta här glo ut och vänta på bättre tider!
Puss

Sjuk

Förlåt att jag inte kunnat skriva, kände mig inte helt frisk på kvällen så jag gick och la mig väldigt tidigt, och på natten fick jag magsjuka, fräääsht va? och jag mådde piss hela natten så jag kunde inte sova, fyfan! och feber hade jag också, så jag frös hela natten, låg och spydde, och mådde så dåligt, ! Men äntligen, nu sitter jag här, friskt, men ändå inte, jag blev frisk igår, idag har jag bara ont i huvudet, men hallå, det är FREDAG!? första dagen på lovet, och jag ska ligga inne? :) guud vad roligt:D
Mamma börja jobba klockan halv 3, och slutar klockan halv 12 på >KVÄLLEN, och jag hemma helt själv:( sitter och pratar med mig själv:(  ibland pratar jag med currie och kaxe, men dom svarar mig inte!? varför?!
Nu vill jag känna mig HELT frisk, jaja, life goes on!
Nu ska jag göra te och kolla tv!
Pussen

HÅRFÄRGERNA

bruntsvartljusbrunt Jag vet BIld kvalitet suger kuk! Memen, till sommaren blir de ny färg, ljusbrunt? svart? mörkbrunt? eller blont? :) Ghjälp mig

VILAIFRED

 Lyssna på låten från Zeki och Hamodii  till ali owyeds mamma, Må ALLAH belöna henne me dzennet, och ge dej och din familj styrka att klara detta. Tycker det är så synd, Men jag vill att ni lyssnar på låten, och kommer till kronan den 26 februari!ALLA KOMMER!!!! 
Jag ska även själv till kronan den dagen, !

Nu sitter jag i skolan, hur tråkigt som helst, har sovit hos mormor i natt för mamma är sjuk.. :(
Sen blir det väl stallet tror jag,!:)
Puss

SOMMAREN ÄR SAKNAD!

 Sommaren 2009 är verkligen saknad, seriöst, bilden beskriver allt! jag saknar den så otroligt mycket, ALLA FOLK, alla händelser, shit, kan inte beskriva så saknat, Nu vill jag att de ska komma ny sommar 2010 med mer minnen, då skiter jag i vilket, då ska jag göra vad jag vill och inte vad andra vill!:D
Solaa, solaaa, solaaa, och inte badaaaa, HAHA, bada är det tråkigaste som finns, eller det beror ju vem det är med!:)
Så nu är det dax att sluta äta så man kan ha på sig bikini, !:)

Jahopp, allahjärtansdag idag, inget speciellt för mej direkt, jag ska träffa Jonna iallafall, fira med henne;O haha genom att gå på stan ? och säkert prata lite om allt!
Hoppas vi träffar ngra goa folk ! Puss

LÖRDAG

Jahopp, Lördag, och det är lika döt i trollhättan som vanligt!
Idag har jag vart  stallet, och cyklat hem i denna kyla, trodde mitt ansikte hade ramlat av när jag kom hem, jag kände inte ansiktet.
jaa, men det gick bra i stallet, aron skötte sig PRIIMA!!:D hihi.
Sen har det bara vart dött hela denna jävla dag, fuckkk vad tråkigt de börjar bli!
Och Grattis Suad till körtkortet!
ska sova...
Puss


JÄVLA BUSS HELVETE

    Då var man i skolan igen,jätte kul . ?
Ohh nej, verkligen inte, !
men vi började klockan 10 idag,därför skrattar jag åt sabina som var i skolan vid 8 HAHAAHAHAHA! smart!;)
nu har vi snart svenska,sen slutar vi ? visst har vi tur, !;)
Men jag fick springa till busshelvetet idag.. Men han stannade för han såg att jag sprang, jag sa till bussenchaffören :
- fint folk kommer alltid sen,inte sant?
Han sa Jo de är sant, men nästa gång kanske du kommer några sekunder senare så har jag åkt, då svarade jag
-  Du får vänta på mig varje dag !
HAhA

Sen gick jag in i bussen.. helt trist.;(
Så nu sitter jag här, vill hem!
Men nu ska jag kolla min facebook. puss!:D<3

godmorgon Sverige!

Nu sitter jag här, klockan är mycket, för jag måste fiixa mig, och bussen går 09:35, JAG SKA HINNA, har fan kommitt försent hela veckan pga busshelvetet!
Men nu, nu sista dagen på fredag, så ska jag fixa de, och jag vet att jag kommer klara de, om jag slutar att skriva här så hinner jag, därför måste jag dra nu, ses efter skolan!:)


Vad ska man säga ?

  shaashaa, Rebeccagiiirll hääär;)
Idag blev det ingen stan, orkade inte, åker i morgon om någon ska med mig! Det är så mysigt attt gå på stan och träffa allt underbart folk! jag ska nog stanna i trollhättan denna helgen med, !
Hmm, jag e såå sugen på godis, ska nog gå och sno en av mamma! HAHA
Och våga klaga på bilden, jag svär på min mammas hjärta;)
Haha!
Det är så roligt att överdriva!
Iallafall, vad händer i helgen folk ?
Puss

NÅGRA FRÅGOR FRÅN MINA BLOGGLÄSARE;)

Postat av: Saga

Varför har du stallet.se?

Svar: Det var jättelängesen jag använde min www.stallet.se. Jag gjorde den när jag var liten, och grejja väldigt mycket där, nu använder jag den aldrig.

Postat av: My

Gillar du hästar?

Svar: Hästar är det underbaraste djuret som finns, men jag gillar dom inte, Jag ÄLSKAR dom!

Postat av: dog_best

key här är min fråga: vad tyckr du är lämpligast...
att en kille eller tjej rider/tävlar med hästar!

svar: Jag tycker inte det har någon betydelse, Hästar är ett intresse, och jag tycker absolut killar och tjejer kan rida/tävla.

Postat av: gossan99 på st

vad gillar du med stallet.se??? :) :)

svar: Herregud vad mycket frågor om stallet.se ? jag tycker inte om det längre!:)

Postat av: Marry

Hej jag undrar hur många som behövdes för att spela in New moon om du inte kan svaret så undrar jag okså vad Edward och Bella (från Twilight) heter på riktigt?

svar: Tyvärr, så smart e jag inte.

Postat av: Johanna :'3

Hm.. få se nu..
Hatar du emos? 8D

Svar: Alla människor är exakt lika mycket värda! Alla är människor, spelar ingen roll hur man ser ut!

Postat av: Marry
 vad är bäst med hästen du rider?

Svar: Han är en riktig duktig häst, han kan allt! 

Postat av: therese

hur gammal är du ? xD

Svar : Jag är 16 år:)

Postat av: Mulle-fan<3

Hur rider man öpnnat ??=)

Svar: fattar inte ens frågan , ;) 

Postat av: tupac

FÅR JAG KNULLA DIG I RÖVEN:d?

svar: Klart du får, i dina drömmar baby 

Postat av: nona

hur länge har du ridit ?

Svar: jadu, Jag har alltid ridigt, hela mitt liv, men nä jag börja ta min ridning på allvar, så har jag nog ridigt i 7 år :)

Postat av: ina
vad heter den häst du rider?
hur gammal är den??

Svar: Han heter Aron, och är 16 år, precis som jag !:)



Postat av: Johanna N

Är det sant att du Städade där på din bild?

Svar: ja der är sant!



Postat av: haha

vad är din favorit färg?

Svar: rosa!

Postat av: joakim

shit vilken brud!
hur kan du vara så snygg?
:P

Svar: tycker du att jag är snygg så borde du se min mormor!

din syrra<3 om NU FÅR NI FRÅGA VAD NI VILL !:

vrf har du häst skit i brunkrämen?
vrf använder du min maskara?
varför heter våran farmor monica?

kram din syrra amanda:D

Svar: för du är mobbad:)
 för jag vill, varför ör du de själv?
   för att hon inte heter berta?

NU FÅR NI FRÅGA VAD NI VILL !

Fråga på, KOMMENTERA FRÅGAN!

ÄR DETTA VERKLIGEN SANT?!!

 Ja, Detta är verkligen sant! ser ni inte? jag har till och med bild bevis på att det är sant! Jag städar faktiskt, har precis diskat, damsugit, skurat golvet osv, ååh vad jag är stolt över mig själv! hihi, så duktig jag är!
Jag avgudar verkligen mig själv,! jag är helt klart bäst !
Jag vet att det är självförtroende, det är ju det som är roligt på en blogg, de är så himla roligt för ni alla går på det hela tiden! dom som  kommenterat min youtube tex, HAHA! Puss på er!
Men när man slutar skola tidigt, så kan man ju städa lite? Eller hur?
ooh, snälla, strunta i min frisyr Har precis duchat och satt upp håret, Haha, !
Idag ska jag (kanske) åka till stan med mikaela, och mysa! hOPPAS på roligt folk.
Hörs sen!

Nilsericssongymnasiet stängs?

 Hörde ni på nyheterna!? Dom var tvungna att stänga nilsericssongymnasiet idag, det var SÅ nära på att vi fick vara hemma i morgon, men nej, det löser sig så klart alltid, en balk under taket hade gått sönder Pga all snö, sjukt va? Hur mycket kan snö väga egentligen ?  Det är massa tak som gå sönder, vadå RIKEMANSTAK? HAHA!
Tänk om hela taket på skolan kunde gått sönder, VILKEN DRÖM!?
ERKÄNN ?
Jag skulle lätt bli superglad!
Jag skulle göra vad som helst för att slippa skolan i ett år ungefär, LÄTT vad som helst, eller ah nästan :)
Tycker ni inte att det kan bli sommar snart? men det kan gärna få ligga kvar snö på taket så skolan blir förstörd, :)
 Nu ska jag snart sova,! och jag tycker att ni alla som läser detta, SKa slänga en kommentar och berätta om jag ska färga håret blont eller INTE!!!!!

Puss

STUDION!

  Äntligen var vi framme i studion, Våran skiva är väl på G, var meningen att vi skulle spela in den igår, men det blev fel med musiken, så vi bara öva och öva, träning är alltid bra:)
Men på tisdag blir de studion igen, då får vi väl hoppas att vi börjar med skivan, Jag vet inte riktigt vad mikaela har tänkt sig, men får prata med henne, micki, när du ser detta, smsa MIG!:)
Iallafall, tears in heaven lät inte alls så bra, bearne sa att vi har jätte bra röst, men vi vågar inte släppa ut den helt, men i slutet blev det mycket bättre tyckte han :)
Men riktigt kul är de, :)

Becca


Blöder vänskap

 Kan inte glömma dig, fastän att jag har försökt, jag har försökt med det mesta som jag gör, jag ville glömma dig, ville gömma dina sår, vill radera alla minnen så gått som det går, fast det gör ont att minnas något så bra som slutade skit.
Du och jag föralltid det var aldrig sant , för efter allting du lova så bara sket du i vad du sagt, du såra mig mer än var någon annan har gjort, mitt hjärta skriker efter dig inombords, tills dagen kom, jag skrev sms/och ringde du svarade inte,jag blev orolig , eftersom natten innan sa du, att du hade svårt och kommer inte klara mer, jag gjorde vad jag kunde trösta dig och allt dedär, men dagen efter så vvar du inte kvar, i slutet kände jag inte dig , du var inte samma person, !
Idag är det exakt 1.5 år sen du försvann !
Vila ifred det förtjänar du !

Nu sitter jag i skolan med egzona, vi sitter vid datorn, hon kollar på klänningar, och jag skriver i min blogg och lyssnar på alla som sitter och lyssnar på lilla fedji! haha, Klockan halv ett har vi djeno, vi har aktiviteter och hälsa för barn och ungdom, och ni som inte vet vad det är för lektion, så kan jag inte tyvärr svara på de, för jag vet inte de själv, fast jag har haft han i över ett halv år, hah, jag kan själva sakerna han snackar om, och får bra på prov, men fattar inte själva grejjen med den lektionen!?
Idag slutar vi 15:40, men eftersom jag är kkung så slutar jag 14:00, hah!
Nemen, jag ska till ÖB och prata med chefen så måste vara där vid 3.
Klockan 18:00 idag ska jag och Mikaela dra till studion och spela in våran SKIVA! haha, äntligen! men det är de att jag är väldigt HES idag.. hoppas på att de går bra :)
Men halllååå, era sär, ni har blivit dåliga på aattt kommentera min bblogg. :O
Nu ska jag kolla min facebook, sen dra mot lektionen.

Beccaaaaa


Fuck skolan !

Sitter i skolan med sabina, vi har börjat nu så jag hinner inte skriva egentligen!
Men men, nu har jag fyllt på min mobil igen så nu är det bara att smsa Igen :)
NU måste jag dra , stressad som fan, och lektionen börjar har matte, sen blir det stallet, så skriver i kväll :)
Puss

Stan med jonna!!:D

 Kom nyss hem från stan , har vart där i 5 timmar, vadå frysit ihjäl? det är typ -50 eller nåt! Haha! Iallafall så tog jag bussen till sta vid kvrt över 1, så mötte jag hashim i bussen, hade tur där, han hjälpte oss:) Sen kom hans kompis Tim, skit schysst kille:)
Sen träffa jag och jonna simon, och vi satt oh åt på Max, skit gott vafan!
Men Simon är såååå tråkig så han drog hem, jag och jonna blev själva en stund,vi gick upp på parkeringen och reta emosarna litegran :)
Sen hörde vi abdi, så vi prata med honom en stund, så mötte vi Amanda sen, sen kom CC ganska full och hyperaktiv, jag kallar han pratkvarnen ;O sen kom oliver och jesper O en stund typ 5 min , men vi drog till bussen , på vägen träffa jag Kumel, hiih, jättelängesen vi sågs. Sen såg vi Jesper A, anel och några fler, stog prata där lite, Kommer fan adrig fram till bussen, hah, sen gick vi mot bussen, och CC skulle till sylte men hade inget busskort, men när bussen kommer försöker han komma in ändå, men busskillen kasta ut han! HAHAHA gud vad jag skratta, Nu ska jag snart till affären med mikaela, sen ska vi hem till mig och sjunga lite.

Så jävla dåligt!

Dom 3 senaste åren har melodifestivalen verkligen vart kasst, Låtarna är så dåliga! och det är ingn underhållning alls längre, jag lyssade på en låt sen gav jag upp, sitta där och slösa tid på sitt liv på en lördag och lyssna på dålig musik NOWAY!
Den ända låten jag minns från en melodifestival är HARDROCK HALLELUJAH!
Den funka faktiskt, :)
Nu ska jag platta mitt hår & fiiixxxaaa mig lite (F) sen ska jag ta bussen till stan och träffa Jonna Ponna! :)
Myspys.
Puss

Lite nya Grejjor!

 Jahopp, Då är det lördag och jag har fått lite nya prylar, Köpte en ny grimma till Aron med, tycker faktiskt den är jättefin, han borde bli glad:)
Min dag har väl vart sådär, har var I stallet, och sen träffat folk, lite långtråkig dag, för har vart jätte trött.
Fan jag blir psykad just nu att sitta vid datorn vid denna tiden. de bara PLING PLING, hela tiden loggar folk in på msn, och jag lyssnar på musik så kan inte direkt stänga av högtalarna, så ge FAN I ATT LOGGA IN!!:D
Igår hann jag inte blogga så mycket, Sorry för det, ni har säkert saknat mig:D
I morgon ska jag faktiskt  åka till stan och träffa jonna (L) fett najjs, Senare får jag träffa micki för vi ska öva öva och öva,!
*pust* vad tråkigt jag har och känner att jag har inget att skriva mer, Just nu sitter jag och kolla på min katt som sover i korgen så SÖÖÖT är han, nu ska jag snart sova för är superduper trött, men inte än, SNart sa jag, och snart för mig är väl typ 6 timmar? Haha, Vi hörs senare!:)
Puss

Äntligen Helg!

 Puss på gamla bilden!!!!! Äntligen helg! Idag är det fredag och vii har bara en lektion kvar sen tar jag bussen hem, och ringer runt och ser om jag kan få något sommarjobb!
Men vad gör man inte, jag måste ju ha cash i sommar fan! annars kommer jag vara deprimerad.
Idag åker mamma till ullared och kommer hem i morgon, så jag är hemma själv :)
Ska köpa pizza sen oh godis, onyttigt, med gott!
I morgon blir det stallet också, Denna helg kan ju inte bli bättre:)
Och söndag får jag också ta de lungt, så stressat jag har vart så behöver jag denna helg!
Ja, och nu är det bara 4 dagar kvar till skivan kommer, längtar, ska bli kul att spela in och sen ha något att skratta åt!
Men snart börjar min lektion, Puss!

FÖLJ MIN VARDAG!

 Klockan ringer 06:30 på morgonen och det är dax att gå till skolan, men jag ligger kvar i sängen en stund för det är alltid skönt!
VI slutade tidigt idag, klockan 11:30 , men har endå inte vart helt nöjd , har haft SÅÅ ont i magen, usch jag har inte ens kunat gå, hemskt var de, men när jag kom hem tog jag tabletter så gick de VIPPS över, otroligt skönt.
Linn följde med mig till stallet, i ALL SNÖ, vi red och red, sen fick vi för oss att vi bägge skulle sätta oss på hästen och ta en snabb galopp, har aldrig skrattat så mycket på länge, det var sån avslappning, ändå gick de fort, men hästar är så oroligt sköna:)
nu sitter jag och tänker på Galopp, jag tänker på hur underbart de är!
Plus, när jag kom hem kände jag att ag fick ont i magen igen, då gick jorden under för andra gången, jag börja få ont i huvudet, sen kände jag att jag börja må illa, .. då tog jag febern., hade 37.8 det är lite feber, jag brukar ha 36.
Men jag hade feber förra veckan ?
Det måste vara något fel på mig.
Jaja, nu ska jag galoppera till min säng och lägga mig , för jag har väldigt ont i magen !

Becca

Dålig dag !

  Idag åkte jag till skolan klockan halv 9, jag har aldrig glömt av innan att vi alltid börjar klockan 10 på tisdagar, igår visste jag exakt vilken tid vi började, igår kväll sa jag till mamma att vi börjar klockan 10 i morgon.
Men på morgonen vakna jag, mamma hade dratt till jobbet, tänkte nu är jag försenad men aja, så tog jag bussen, sen kom jag på , vafan ? varför ligger jag inte hemma och sover? jag börjar klockan 10, så jag tog bussen hem igen, jag får panik, i mitt huvud ekar det bara , ja är så stressad att jag kunde glömma så snabbt att jag började klockan 10, jag har värsta ångesten över skolan, och mår inte alls bra över att vara såhär stressad :( så jag strunta i skolan idag, mådde skit, jag bad min mentor att ringa mig.
Sen fick jag ringa och prata med mamma och hon fick mig helt på andra tankar, nu är jag inte alls stressad från skolan längre, mamma sa att jag kan lika gärna gå ett priv år till, jag har flera år på mig, och när hon sa DU HAR FLERA ÅR PÅ DIG, då tänkte jag år? jaghar bara ända fram till sommaren, !
Men När hon sa år, då släppte allt.
Tänk att en mening kan förändra allt, igår svimma jag i några sekunder för allt stress.
Men nu är allt så mycket bättre, Mammor förtjänar det bästa!
Speciellt min mamma, hon förstår mig alltid, och jag verkligen älskar hon!

Becca

Dagens!

 Dagen börja ju fint, vakna 06:30 reste mig snabbt upp ur sängen och kände att jag blev snurrig, allt blev helt svart och jag föll ihop ? vadå svimma?
Tror det är väldigt mycket stress nu,  det bara svämmar över tankar från mitt huvud, jag kommer knappt ihåg vad jag heter.
Iallafall, en helt vanlig skol dag, lika trista som alla andra.
Egentligen skulle jag till stallet idag, men jag orkade inte, så de får bli på onsdag i stället.
Det är faktiskt lite jobbigt att cykla 45 min, och så kom det ny snö igår, så det är ännu jobbigare.
Senare så träffade jag micki, vi skulle träna , men det får bli i morgon i stället, nu är det bara en vecka till skivan kommer,! puss på de
Sen träffa vi hashim och sasa en stund, haha super duper kul, det var ett tag sen nu.
Nu  väntar jag på att mamma ska komma hem, så jag slipper sitta här och vara mörkrädd så jag åtminstone vågar gå till mitt rum och lägga mig i min säng :P

Becca

Skolan

 Sitter i skolan med sabina, vi har precis haft livskunskap från klockan 08:15 till 11:30 , Tjat kärringen kan ju verkligen inte sluta prata, hon pratar som dom på radion, Rix FM! Men jaa, man får ju stå ut!  Jag slutar klockan 14:00 idag men är vel hemma vid 14:45, för jag tar ju bussen med sasa! Sen blir det nog åka till stallet med emelie, .

Puss


RSS 2.0